GeriSeyahat 21:00 Sonbahar kış Moda defilesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
21:00 Sonbahar kış Moda defilesi

21:00 Sonbahar kış Moda defilesi

İyi kötü, güzel çirkin, doğru yanlış ,gölge ve ışık kısacası yeryüzünde var olan tüm zıtlıkların oluşturduğu dengeyi içeren felsefe... Ying ve Yeng MetroCity Alışveriş Merkezi’nde ünlü markaların yer alacağı sonbahar kış defilelerinde ünlü mankenlerin bedeninde hayat buluyor.

 

 

 SunuculuÄŸunu herkesin yakından tanıdığı ünlü VJ Bülent’in yapacağı defilelerde Bifair, Boyner, Efor, Flo, Katia, Kiğılı, LCWaikiki, Levi’s, Marks&Spencer, Puma, Silk&Cashmere, Stefanel ve  Swatch maÄŸazaları Sevil Parfümeri’nin de desteÄŸi ile 2005 - 2006 Sonbahar Kış kreasyonlarını görücüye çıkaracaklar. MuhteÅŸem ÅŸovların ve senaryoların renk katacağı defilelerin koreografisiniÂBanu Noyan Event Office gerçekleÅŸtiriyor. 22 Eylül gecesi saat 22:00’da ise MetroCity AlışveriÅŸ Merkezi görkemli bir galaya ev sahipliÄŸ yapacak. Ãœnlü model TuÄŸba Özay’ın ve oyuncu Ziya Kürküt’ün sunuculuÄŸunda Türk Kalp Vakfı adına gerçekleÅŸtirilecek defile galasının izleyicileri arasında renkli simalar da olacak. Ying Yang felsefesi konseptine uygun olarak dekore ediecek podyumda Åženay Akay, Deniz PulaÅŸ, Didem Taslan, Ä°pek Tanrıyar gibi profesyonel mankenler yürüyecek ve seçkin markaların yeni sezon kreasyonlarını muhteÅŸem bir organizayon eÅŸliÄŸinde seçkin davetlilere tanıtacak.

                 

 

 Â

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

22 Eylül Cuma gecesi mankenlerin enfes bir moda şöleni sunacağı defile galasını izlerken  siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

 

False