SPOR

Buz üstünde muhteşem hız mücadelesi

Heryıl dünyanın en iyi buz patencilerinin bir araya geldiği sıra dışı etkinlik RedBull Crashed Ice, yeni yılda da sahne almaya devam ediyor. Geçtiğimizhafta heyecan tutkunlarının buluşma noktası Munih Olimpiyat Parkı’ydı. Farklıdisiplinlerden sporcuları bir araya getiren ve 370 metre uzunluğundaki parkurüzerinde dört kişilik kapışmalar sonucunda kazananı belli olan Red Bull CrashedIce, yılın ilk yarışında Münih’te 100 binin üzerinde seyirci topladı. Saatte 60km hızın üstünde hızla, buzun dayanıklılığını test edecek hız ve basınçdüzeylerine çıkan sporcular sayesinde seyir zevki tavan yaptı.Videoları RedBull TV 'den takip edebilirsiniz.
Heryıl dünyanın en iyi buz patencilerinin bir araya geldiği sıra dışı etkinlik RedBull Crashed Ice, yeni yılda da sahne almaya devam ediyor. 
Geçtiğimizhafta heyecan tutkunlarının buluşma noktası Munih Olimpiyat Parkı’ydı. Farklıdisiplinlerden sporcuları bir araya getiren ve 370 metre uzunluğundaki parkurüzerinde dört kişilik kapışmalar sonucunda kazananı belli olan Red Bull CrashedIce, yılın ilk yarışında Münih’te 100 binin üzerinde seyirci topladı. Saatte 60km hızın üstünde hızla, buzun dayanıklılığını test edecek hız ve basınçdüzeylerine çıkan sporcular sayesinde seyir zevki tavan yaptı.
Videoları RedBull TV 'den takip edebilirsiniz.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler