Ve kaptanlar bugün köşke çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Ve kaptanlar bugün köşke çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 23:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın kaptanları, İstanbul Yıldız Sarayı’ndaki Büyük Mabeyn Köşkü’nde saat 18.00’de bir araya gelecek. Toplantıya Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katılacak.

Haberin Devamı


FENERBAHÇE futbol takımının Rize deplasmanı dönüşünde, Trabzon Sürmene yakınlarında uğradığı silahlı saldırı sonrasında futbolda yükselen gerilimi düşürmek amacıyla bugün önemli bir buluşma gerçekleşecek...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın kaptanları, İstanbul Yıldız Sarayı’ndaki Büyük Mabeyn Köşkü’nde bir araya gelecek. Toplantı saat 18.00’de başlayacak...
Erdoğan ile yapılacak zirveye Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katılacak.

KULÜPLERE MEKTUP YAZILDI

HÜRRİYET’in, “Türkiye’nin kaptanları birleşiyor” manşetiyle Türkiye’ye duyurduğu haber sonrası kaptanları bir araya getirip futbolda gerilimi sonlandırma ve barış ortamını oluşturmaya yönelik girişim konusunda, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Fenerbahçe kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ortak bir çalışma yürüttü. Bunun sonucunda da Türkiye Futbol Federasyonu tüm kulüplere imzalı bir mektup yazdı.
Bu mektupta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkmak üzere takımların birinci ya da ikinci kaptanlarının davete icabet etmeleri talep edildi.

Haberin Devamı

RANDEVUYU GÜMÜŞDAĞ ALDI

CUMHURBAŞKANI Erdoğan ile yapılacak zirvenin randevusunu Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ aldı ve tüm organizasyonu da kendisi sağladı. Köşkteki zirvede, takım kaptanları yaşadıkları sorunları dile getirip, karşılaştıkları olumsuz tabloları paylaşıp, taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bakan Kılıç ve TFF Başkanı Demirören’e iletecek. Federasyon yetkilileri, özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konudaki görüşlerinin ve tavsiyelerinin çok önemli olacağını belirtildi.
Köşkteki dev zirvede futboldaki şiddeti önleme konusunda takım kaptanlarına düşen sorumluluğa vurgu yapılacağı da gelen bilgiler arasında...

İŞTE O MEKTUP

OTOBÜS saldırısı sonrası Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel olmak üzere diğer Süper Lig takım kaptanları ortak bir karar almış, organize olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istemişlerdi. Kulüpler Birliği ve TFF bir karar alarak, kulüplere bu mektubu gönderdi ve takımların birinci ya da ikinci kaptanlarının Cumhurbaşkanı’nın huzurundaki davete icabet etmeleri talep edildi. Bu işin önderliğini de Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!