Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası dehşet verici olaylar yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası dehşet verici olaylar yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2024 07:00

Bordo mavili taraftarların sahaya attığı cisimler 15. dakikada İsmail Kartal’ın boynuna ve omzuna isabet etti. 56’da Tadic başına gelen yabancı madde sonrası yerde kaldı. 2 dakika sonrasında da yardımcı hakem Kerem Ersoy’un başına yabancı cisim geldi. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya giren onlarca fanatik taraftar Fenerbahçeli futbolculara tekme tokat saldırdı.

Haberin Devamı

Trabzon-Fenerbahçe maçı sırasında ve özellikle sonrasında dehşet verici şiddet görüntüleri yaşandı. Karşılaşmada ilk olay 15. dakikada meydana geldi; bordo mavili taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler İsmail Kartal’ın boynuna ve sırtına isabet etti. Kartal’ın darbe alan bölgelerine buz koyulurken oyun bu sırada kısa bir süre durdu. 56. dakikada bu kez Tadic, başına gelen yabancı madde nedeniyle yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler yine oyunu durdurdu. 2 dakikalık duraklamanın ardından oyun yeniden başladığı anda yardımcı hakem Kerem Ersoy’un da başına başına bir cisim isabet etti. Meler bunun üzerine yardımcılarını orta noktaya çağırdı ve tribünlere anons yaptırdı.

KALECİ LİVAKOVİC’İN SURATI KANADI

Bu sırada Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır ve bazı futbolcular tribünlerin önüne giderek taraftarlara sakin olmaları çağrısında bulundu. 3 dakikalık duraklamanın ardından oyun yeniden başlarken, maçın kalan bölümünde de tribünlerden zaman zaman su dolu plastik bardaklar, meşaleler vb. yabancı maddeler atıldı. Karşılaşmanın son anlarında tribünden atılan bir yabancı madde Fenerbahçeli Livakovic’in yüzünde kanamaya yol açtı. Maç güç bela tamamlanırken, asıl büyük olaylar karşılaşma sonrası yaşandı. Fenerbahçeli futbolcuların santra noktasında sevinç gösterisi yapmalarına sinirlenen onlarca taraftar peş peşe sahaya girdi.

Haberin Devamı

EGEMEN KORKMAZ DA OLAYLARA KARIŞTI

Güvenlik görevlilerinin yetersiz kaldığı bu anlarda, sahaya giren holiganlar, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Trabzonspor’un yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz’ın da karıştığı olaylar sırasında fanatikler sarı lacivertli futbolculara tekme tokat vurdu. Oosterwolde, Batshuayi ve Osayi-Samuel, kendilerini korumak için aynı şekilde karşılık verdi. Güvenlik güçleri bir yandan saldırganlara müdahale ederken, Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına kaçtı. Bu sırada fanatiklerden biri arkadan Livakovic’e saldırarak Hırvat kalecinin suratına yumruk attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!