'Taraftar mutlu olmayabilir ama...'

Güncelleme Tarihi:

Taraftar mutlu olmayabilir ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 19:06

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi Fenerbahçe muhabirimiz Ahmet Ercanlar değerlendirmelerde bulundu...

Ligin 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi gazetemiz muhabiri Ahmet Ercanlar değerlendirmelerde bulundu. 
 
Kocaman adalet terazisini yine bozmamış. Kazanan ve iyi oynayan takımı bozmamış. Bu tavrı ile oyuncularının saygısını kazanıyor. Belki çıkan kadrodan taraftar mutlu olmayabilir ama takım içi dengeler açısından doğru ve iyi bir kadro.
 
Maçın kilit adamlar Bursaspor’un yapacağı baskıya karşılık savunma ve orta alanın arka bölümünde oynayan oyuncular olur. Neustadter ve Skrtel bu baskıya karşılık hızlı düşünüp hızlı karar vermeli ve oyunu iyi yönlendirmeliler. Mehmet Topal ve Josef de az top kaybı yaparsa Fenerbahçe kazanır.
 
Bursaspor taraftarı karşılaşma boyunca büyük baskı oluşturacak. Ama Fenerbahçe bu baskıdan etkilenmeyecek kadar tecrübeli. Akıllı ve sakin oynarsa Fenerbahçe maçı kazanabilir. Panik oyun ise bir felakete neden olabilir.
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!