Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe'de teknik adamda da Serdar Dursun taktiği

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede teknik adamda da Serdar Dursun taktiği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 07:00

F.Bahçe yönetimi yanıtı merakla beklenen sorunun cevabı için sessiz ve derinden ilerliyor. Geçen hafta kimseye hissettirmeden Bundesliga 2’nin gol kralı Serdar Dursun’u renklerine bağlayan Fenerbahçe, teknik adamda da benzer strateji uygulayacağı öğrenildi. Birçok isimle görüşen sarı lacivertlilerin yeni hocanın ismini herkesi şaşırtan bir açıklamayla, aniden duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - F.Bahçe’de Başkan Ali Koç’un kulüp muhabirleriyle yaptığı basın toplantısında, 2021-22 futbol sezonunda sarı lacivertli takımın başında kimin olacağı konusunun 21 Haziran’a kadar netleşeceğini belirtmişti. Tüm camia teknik direktör isminin pazartesi günü açıklanmasını beklerken aday isimlere her gün yenileri katılıyor. Bu nedenle kulübün tıpkı Serdar Dursun transferinde olduğu gibi sessiz ve derinden gidip bir anda herkesi şaşırtan bir açıklamayla yeni hocanın adını duyurması bekleniyor. Listeye son olarak Slaven Biliç, Igor Angelovski ve Christoph Daum da girdi.

B planı Angelovski ve Daum

Sarı lacivertlilerle 2016 yılından bu yana adı anılan Slaven Bilic ocak ayından bu yana Beijing Guoan’ın başında... Hırvat teknik adam Çin ekibiyle Aralık 2022’ye kadar sözleşmesinin bulunması, F.Bahçe ile anlaşmasının önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Kuzey Makedonya Teknik Direktörü Igor Angelovski ile bir dönem F.Bahçe’yi çalıştıran Christoph Daum ise yönetimin B planı durumunda.

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede teknik adamda da Serdar Dursun taktiği

Bu ikili dışında F.Bahçe şimdiye dek Joachim Löw, Lucien Favre, Marco Silva, Zlatko Dalic ve Luis Castro gibi dünya futbolunun önemli teknik direktörleriyle temasa geçti ancak net bir açıklama yapılmadı.

Görüşülen adaylar takviye istiyor

Sezonu 1 Temmuz’da İstanbul Dereağzı’nda açacağını resmi siteden açıklamasına rağmen henüz bir teknik adamla anlaşamayan Fenerbahçe’de yönetimin bir yandan seçim çalışmaları, bir yandan teknik adam arayışını diğer yandan da iç ve dış transferler çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.

Şu ana kadar görüşülen teknik adamlarla el sıkışılamamasında en büyük nedenin, sarı lacivertli ekibin kadro yapısında özellikle hücum hattına ve bazı bölgelere ciddi takviyeler istemelerinin ektisinin olduğu da sızan haberler arasında. Hal böyleyken Fenerbahçe’de tüm camia yapılacak açıklamayı bekliyor.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!