Son Dakika: Mirsad Türkcan açıkladı! Edin Dzeko ile Fenerbahçe... Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Mirsad Türkcan açıkladı Edin Dzeko ile Fenerbahçe... Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2021 09:10

Transferde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Edin Dzeko ile ilgili beklenen açıklama oyuncunun menajerliğini yapan Mirsad Türkcan'dan geldi. Başkent ekibi Roma yaklaşık 7 milyon Euro yıllık ücret alan Edin Dzeko’nun maliyetinden kurtulmak istiyor. Peki Dzeko'nun Fenerbahçe'ye gelme olasılığı ne? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Son Dakika... Transferde adı Fenerbahçe ile geçen yıldızlardan Edin Dzeko, sarı-lacivertlilerde heyecan yarattı. Geçtiğimiz günlerde ülkemize gelerek tatil yapan Bosnalı golcünün bu davranışı da söylentileri beraberinde getirdi.

Üstelik Dzeko’nun menajerliğini Fenerbahçe’nin eski basketbolcusu Mirsad Türkcan’ın üstlenmesi iddiaları iyice alevlendirdi. İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'da forma giyen futbolcunun menajeri Türkcan, "Sayın Ali Koç veya herhangi bir Fenerbahçe yetkilisi ile Edin Dzeko için transfer görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunda yer alan haberlerin artmasından dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum" dedi.

Roma satışına sıcak bakıyor

İtalya’dan gelen haberlere göre Roma, sözleşmesinin son yılına giren 35 yaşındaki futbolcuya gelecek tekliflere açık. Başkent ekibi, yaklaşık 7 milyon Euro yıllık ücret alan Edin Dzeko’nun maliyetinden kurtulmak istiyor.

Haberin Devamı

Bu maaşıyla Süper Lig'e gelmesi zor

Ancak bu rakam Türk kulüpleri için de transferin önündeki en büyük engel. Borç batağındaki Süper Lig devlerinin böylesine yüksek maliyetli bir futbolcuyu kadrolarına katması zor görünüyor. Nitekim Çizme medyasında Dzeko’nun ayrılması durumunda Juventus veya Inter gibi takımlara gidebileceği belirtiliyor.

Dzeko harikalar yaratıyor;

 

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!