Son Dakika: Galatasaray'da Davinson Sanchez'den flaş açıklama: 'Kim sakat? Okan hoca...'

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasarayda Davinson Sanchezden flaş açıklama: Kim sakat Okan hoca...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2024 07:36

Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından mix zone alanından stadyumun dışına çıkan Davinson Sanchez kafa karıştıran açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig 19. hafta maçında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçı Sarı-kırmızılı ekip 3-0 kazandı.

Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 63. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 90. dakikada Wilfried Zaha ve 90+3'te yine Abdülkerim Bardakcı attı.İç sahadaki yenilmezlik serisini sürdüren Galatasaray, puanını 47'ye yükseltti ve averaj farkıyla lider Fenerbahçe'yi takibine devam etti. Konyaspor ise 18 puanda kaldı.

Süper Lig’de evinde son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla kaybeden Cimbom, bu maçın ardından oynadığı 26 lig karşılaşmasında 24 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 9 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Aslan ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak yer alıyor.

Haberin Devamı

DAVINSON SANCHEZ'DEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR: KİM SAKAT?

Maç sonu Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunurken, "Ben de oynayacağım zamanı bekliyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.

Sanchez, basın mensuplarının bulunduğu bölgeden geçerken Fotomaç'tan gelen "Sakatlığın ne durumda?" sorusunu cevapladı. Galatasaray'ın savunmacısı, gazetecilere "Kim sakat?" yanıtını verdi.

Davinson Sanchez, "Bir sonraki maç oynayacak mısın?" sorusuna ise "Umarım." karşılığını verdi. Ardından parmağıyla arka bölümü işaret ederek "Okan hoca karar verecek" dedi.

12 ARALIK'TAN BU YANA FORMA GİYEMİYOR

Galatasaray'ın Kopenhag ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan Sanchez, 12 Aralık'ta oynanan maçtan bu yana forma giyemiyor.

Kolombiyalı stoper, sakatlığından ötürü Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarında forma giymedi.

BAKMADAN GEÇME!