Galatasaray’da Mauro Icardi'nin sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu! Arjantinli yıldızın yerine kim oynayacak?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’da Mauro Icardinin sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu Arjantinli yıldızın yerine kim oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 08:00

Arjantinli santrfordan Galatasaray’a kötü haber geldi. Fenerbahçe derbisinde yüz kemiklerinde kırık oluşan İcardi, yarınki Konya ve perşembe günkü Sivas maçlarında görev alamayacak. Arjantinli futbolcunun yedeği Cedric Bakambu da Afrika Kupası’na gittiği için Galatasaray iki önemli golcüsünden yoksun mücadele edecek.

Haberin Devamı

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına yarın Tümosan Konyaspor maçıyla start verecek olan Galatasaray, dünyaca ünlü golcüsü Mauro İcardi’den gelen şok haberle sarsıldı... Sarı kırmızılılar, 24 Aralık’ta Fenerbahçe ile oynanan Trendyol Süper Lig derbisinde aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Arjantinli futbolcunun, bir süre sahalardan uzak kalacağını duyurdu...

GEREKLİ GÖRÜLÜRSE MASKEYLE SAHAYA ÇIKACAK

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Mauro İcardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir” bilgisi verildi.

Haberin Devamı

13 OCAK CUMARTESİ DURUMU NETLEŞECEK

Galatasaray’da Mauro Icardinin sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu Arjantinli yıldızın yerine kim oynayacak

Yarın Tümosan Konyaspor ve perşembe günü deplasmanda yapılacak EMS Yapı Sivas maçlarında kesin olarak forma giyemeyecek olan İcardi, travmanın 20. gününe denk gelen 13 Ocak Cumartesi doktor muayenesine girecek. Burada yapılacak kontrollerde, oynamasına engel bir durum tespit edilmediği takdirde 15 Ocak Pazartesi günü Mondihome Kayseri karşısında görev alabilecek ve gerekli görülürse maske takacak.

PLANLARI ALT ÜST OLAN OKAN BURUK’UN ÖNÜNDE SANTRFOR İÇİN 3 SEÇENEK VAR

Mauro İcardi’nin yedeği Cedric Bakambu da Afrika Uluslar Kupası için Demokratik Kongo Milli Takımı’na gitmiş olması, zorlu maçlar öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un planlarını alt üst etti. Bu futbolcuların yokluğunda santrfor mevkisinde kimi oynatacağı merakla beklenen Buruk’un önünde 3 alternatif bulunuyor.

EN GÜÇLÜ ADAY HALiL

1- Takımın 3. santrforu Halil Dervişoğlu. Bu sezon Süper Lig’de 8, Şampiyonlar Ligi elemesinde 4 maç oynayan 24 yaşındaki santrfor, hepsinde sonradan oyuna girdi ve 2 asist yaptı.

2- Ligdeki son 4 maçta ‘mecburen’ sol bekte görev yapan Barış Alper Yılmaz. Bu oyuncunun santrfora geçmesi durumunda sol bekte Kazımcan Karataş’ın forma giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

3- Eski takımı Crystal Palace’ta zaman zaman santrfor oynayan Wifried Zaha.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!