Son Dakika: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Emre Belözoğlu sonrası çok konuşulacak isim...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 07:41

Fenerbahçe'de son dakika teknik direktör gelişmesi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kafasındaki teknik adam profilini anlattığı basın toplantısında Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini açıkladı. Koç'un sözleri sonrasında gözler bu 5 isme çevrildi.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonun son 10 haftasında takımın başına getirilen teknik direktör Emre Belözoğlu’nun göreve devam etmeyeceğini açıkladı.

Dün basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Koç, “Ne yazık ki hoca konusunda hedeflediğimiz ve arzuladığımız kan uyuşmasını henüz yakalayamadık” derken sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Emre Belözoğlu’na müteşekkirim. Kendisine bugüne kadar yaptığı tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendisinden ne istediysek saf duygularla, elinden geleninin en iyisini yaparak, yoğun mesailer harcayarak, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, zamanı geldiğinde kendi cebinden de bazı ihtiyaçları karşılayarak, elini taşın altına koydu. Teknik adamda 3 alternatifimiz var. Biri Emre ile devam etmek, ikincisi yabancı teknik direktör altında Emre’nin olduğu bir yapı, üçüncüsü de yepyeni yabancı bir teknik ekip. Mevcut şartlar, Türk tek ismin Emre olacağını gösteriyor. Bize göre 5-10 yıl içinde Türkiye’nin açık ara en iyi teknik direktörü olacak. Ancak bugün tecrübe çok önemli. 2-3 sene şampiyon olsaydık öyle bir riske girme imkânımız olurdu. Ancak içinde bulunduğumuz durumda bu tercihi yapmanın bizim için çok büyük risk, Emre için de haksızlık olacağını düşünüyoruz. Belli bir süredir şampiyonluk yok. F.Bahçe’de her zaman baskı var. Onu da riske atmamak adına bu tercihi yaparak, Emre ile konuştuk. Düşünmek için zaman istedi. Çok sıcak baktığını söyleyemem ve onu da anlayışla karşılıyorum."

Haberin Devamı

Son Dakika: Fenerbahçenin yeni teknik direktörü kim olacak Emre Belözoğlu sonrası çok konuşulacak isim...

YENİ TEKNİK ADAM NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

"Teknik direktörün de en geç kampta olması lazım. Yolları ayıracağımız isimler için de şimdiden harekete geçmemiz lazım. Teknik direktör, benim tahminim, arzum yarın gerçekleşmesi tahminim haziran ayının 3. haftasına kadar sürer. Bu sefer nasıl futbol oynatması gerektiğini, nasıl disiplinli olması gerektiğini, hocanın CV’si ile ilgili bir liste çıkardık. Tüm bunlar olduktan sonra cüzdanım yetecek mi? Maaşına yetti, taleplerine yetecek mi? Bizim gibi kulüplerin en büyük hatası; parayla sıkıntı yaşamamış, istediği her oyuncu alınmış hocaların şapkadan tavşan çıkarması mümkün değil. Tercihimiz daha çok Portekiz, Almanya üzerinde."

Haberin Devamı

GÖZLER BU İSİMLERE ÇEVRİLDİ

Ali Koç’un sözleri üzerine gözler; Ralf Rangnick, André Villas-Boas, Jürgen Klinsmann, Marco Silva ve Bruno Labbadia gibi teknik adamlara çevrildi.

Son Dakika: Fenerbahçenin yeni teknik direktörü kim olacak Emre Belözoğlu sonrası çok konuşulacak isim...

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!