Forvet transferinde son durum: Sörloth, Plea ve Boupendza...

Güncelleme Tarihi:

Forvet transferinde son durum: Sörloth, Plea ve Boupendza...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 10:53

Şampiyonluk hedefiyle yenilenen kadrosuna son iki takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet adayları üçe indi, görüşmeler devam ediyor...

Haberin Devamı

Cagliari'den transfer edilen Joao Pedro'nun daha maça çıkamadan sakatlanması ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olması, Fenerbahçe'nin forvet transferinde gaza basmasına sebep oldu.

Yönetim, uzun süredir eksikliği hissedilen golcü konusunda bu kez çok daha kararlı bir şekilde hareket ediyor. Fanatik'in haberine göre an itibarıyla listede 3 aday bulunuyor; RB Leipzig'den Alexander Sörloth, Al-Arabi'den Aaron Boupendza ve M'Gladbach'tan Alassane Plea. Adaylar arasında önceliğin Sörloth'ta ve yeniden masaya oturulan Plea'da olduğu belirtiliyor.

LEIPZIG 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Sörloth için daha önce yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe, Kim Min-Jea'nin satışı sonrası bu kez masaya güçlü oturacak.

Leipzig'in bonservis olarak 10 milyon Euro'luk beklentisi var. Yönetim bu rakamı aşağı çekip, transferi bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

BOUPENDZA AYRILMAK İSTİYOR

Listedeki bir diğer oyuncu ise Aaron Boupendza... Katar'da mutlu olmayan ve Al Arabi'den ayrılmak istediği konuşulan 25 yaşındaki Gabonlu yıldız, Fenerbahçe'nin radarında.

Bir önceki sezon Süper Lig'de gol kralı (22) olan Boupendza'nın şartları araştırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!