Son dakika: Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci sesleri! İlk görüşme gerçekleşti, nihai karar...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçede Leonardo Bonucci sesleri İlk görüşme gerçekleşti, nihai karar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2024 08:12

Devre arasında transfer döneminde en az bir stoperi kadrosuna katması beklenen Fenerbahçe'nin, İtalyan yıldız Leonardo Bonucci için görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 47 puanla Galatasaray'ın önünde liderliğini devam ettiren ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 takım arasına adını yazdıran Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde öncelik savunma oyuncusunu takıma kazandırmak.

Ocak ayı transfer döneminde savunma hattına en az bir oyuncuyu kazandırmak isteyen sarı lacivertliler, orta sahaya da kaliteli bir ismi katarak alternatif oluşturmak istiyor.

DJIKU VE BECAO İKİLİSİNİ ARADI

Alexander Djiku ve Osayi Samuel'in Afrika Kupası'na gitmesi ve Rodrigo Becao'nun uzun süredir devam eden sakatlığı sonrası savunma hattında sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi bu gölgede kullanarak sorunu aşmaya çalışıyor.

SAMET VE SERDAR İSTENİLENİ VEREMEDİ

Jayden Oosterwolde'nin yanında Samet Akaydin ve Serdar Aziz'i deneyen sarı lacivertli ekip, bu iki isimden istenilen verimi alamazken savunmaya tecrübeli bir ismi transfer etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

LEONARDO BONUCCİ İDDİASI

Fenerbahçe'nin gündeminde birçok yıldız yer alırken İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına göre, bu oyuncuların başında İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci geliyor.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fenerbahçe'nin Union Berlin'den Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istediği öne sürülürken ilk görüşmenin yapıldığı kaydedildi.

Kariyerini Almanya'da sürdüren 36 yaşındaki savunmacı için nihai kararın önümüzdeki hafta verilmesinin beklendiği belirtildi.

TOPLAM 10 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da toplam 10 maç forma giyen Leonardo Bonucci, 1 gol atarken 723 dakikada süre aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!