Son Dakika: Fenerbahçe transferde gençlerin peşinde!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe transferde gençlerin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 07:00

Sol kanat oyuncusu Doğukan Sinik ve sağ bek Bünyamin Balcı için Antalyaspor’a takas ve para teklifi yapan Fenerbahçe Akdeniz ekibinden cevap bekliyor. Sol bek için ilk tercih Kasımpaşa’dan Eren Elmalı. Kale için Çaykur Rizespor’dan Tarık Çetin ve Kasımpaşa’dan Ertuğrul Taşkıran’ın isimleri öne çıktı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarısında oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan ve taraftarlarını gelecek için umutlandıran, Jorge Jesus’un imzasıyla iyice şampiyonluk havasına giren Fenerbahçe kadrosunu genç yıldızlarla güçlendirmek için kolları sıvadı. Sağ bek, sol bek, sol kanat ve kaleci mevkilerinde rekabeti artırmak isteyen sarı lacivertli yeni teknik heyet, takıma gelişime açık, potansiyeli yüksek gençler alınmasını isteyince yönetim de düğmeye bastı.

Sağ bek için Mert Müldür

Önceki gün milli formayla Litvanya’ya karşı iki gol atan, 23 yaşında, 1.80 boyundaki Antalyaspor’un sol kanat oyuncusu Doğukan Sinik ve yine Antalyaspor’un 1.80 boyundaki genç sağ beki Bünyamin Balcı için takas ve para teklifi yapan Fenerbahçe Akdeniz ekibinden cevap bekliyor. Sağ bek için bir diğer adaysa Seri A’nın başarılı takımlarından Sassuolo’da forma giyen Mert Müldür... 1999 doğumlu genç yıldızın da sarı lacivertli formayı giymesi için yoğun çaba harcanıyor.

Haberin Devamı

Son Dakika: Fenerbahçe transferde gençlerin peşinde

Mesut Özil ile aynı şirkete bağlı

Sol bek için ise Fenerbahçe’nin birinci hedefi Kasımpaşalı Eren Elmalı. Trabzonspor’la yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Eren Elmalı’nın sarı lacivertli formayı giymeyi istediği ancak genç futbolcunun menajerinin Mesut Özil’in de manejerliğini yapan Family & Football şirketi olması süreci zorlaştırdığı öğrenildi. Kasımpaşa’nın ikinci yarıdaki büyük çıkışında pay sahibi olan, Litvanya karşısında milli formayı da giyen Eren için temasların sürüyor

Altay'la rekabet edebilmeli

Berke'nin takımdan ayrılması, genç Osman Ertuğrul Çetin’in tecrübe kazanmsı için kiralanacak olması nedeniyle milli eldiven Altay Bayındır’la rekabet edebilecek genç ve potansiyelli bir kaleci alınması için kollar sıvandı. Fenerbahçe alt yapıdan yetişen Osman Ertuğrul Çetin’in de yeğeni olan Çaykur Rizespor kalecisi Tarık Çetin ismi ve Kasımpaşa’da oynayan eski Fenerbahçeli Ertuğrul Taşkıran’ın isimleri öne çıkmış durumda. Bu isimlerle ilgili son kararı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ve kurmayları verecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!