Son Dakika: Bakambu Fenerbahçe transferinde son durum! Bonservisi...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Bakambu Fenerbahçe transferinde son durum Bonservisi...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 11:31

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken gözler forvet transferine çevrildi. Henüz Serdar Dursun haricinde bir golcüyle anlaşmayan sarı lacivertlilerde taraftar da belirsizlik halinden memnun değil. Gündemdeki isimlerden Bakambu'daki son durum...

Haberin Devamı

Vitor Pereira’nın kadroda görmeyi çok istediği Cedric Bakambu için çalışmalar sürüyor. Kariyerini yeniden Avrupa’da sürdürmek isteyen Kongolu yıldız, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı. Bakambu’nun amacı, bonservisini eline alarak Sarı-Lacivertliler’e transfer olmak. Yönetim de bu nedenle aceleci davranmadan beklemeye geçti.

FESİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Tecrübeli hücum oyuncusu, kulübü Beijing Guoan’ın ödemelerde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle sözleşme fesih sürecini başlattı. Şu anda tatilde olan yıldız futbolcu, Çin ekibiyle görüşmeleri sürdüren menajeri Jonathan Barnett’tan gelecek haberleri beklemeye başladı.

OLUMLU HABER BEKLENİYOR

Barnett’tan fesih konusunda olumlu haber gelirse, Bakambu ve menajeri İstanbul’da buluşarak Fenerbahçe ile masaya oturacak. Taraflar, resmi sözleşmeye imza atarak transferi noktalayacak.

Haberin Devamı

BAKAMBU MİLLİ TAKIMA GİDECEK

Çin'de aralık ayına kadar lig maçı yok. Cedric Bakambu bu nedenle Fransa'da tatilde. Önümüzdeki günlerde ise ülkesi Kongo'ya giderek milli takıma katılacak. 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde 1 Eylül'de Tanzanya'ya, 5 Eylül'de ise Benin'e karşı ter dökecek olan Bakambu, bu süreçte Beijing Guoan'dan bonservisini almaya çalışacak.

40 MİLYON EURO ÖDENDİ

Eğer Bakambu'nun sözleşme sorunu çözülürse, milli takım kampından ayrılıp İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atıp ülkesine geri döneceği öğrenildi. Beijing Guoan, 2018'in ocak ayında yıldız futbolcu için Villareal'e 40 milyon Euro bonservis ödemişti.

ÇİN'DE BAŞARILI PERFORMANS

Türkiye'de daha önce Bursaspor formasını da giyen Cedric Bakambu, bugüne dek Çin Süper Lig'inde çıktığı 66 maçta 45 gol 19 asistlik performans sergiledi

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

BAKMADAN GEÇME!