Ozan Tufan'ın gizli sırrı ortaya çıktı! Caner Erkin detayı ve Erol Bulut haberini alır almaz...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2021 07:00

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı... Norveç maçında attığı şahane golleriyle tüm futbolseverlerin alkışını alan genç futbolcu, Şenol Güneş, Sergen Yalçın, Ersun Yanal ve Fatih Terim gibi, kendisinin dilinden anlayan teknik adamlarla bambaşka bir kimliğe bürünüyor.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - Ozan Tufan’ın Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye oradan Alanyaspor, tekrar Fenerbahçe ve A Milli takıma uzanan futbol serüveninde ortaya çıkan tek gerçek, onun çok duygusal olduğu ve dilinden anlayan hocalarla coştuğu.

Bursaspor’da ona formayı uzatan, baba gibi gördüğü Şenol Güneş, milli takımda ona kucak açan Fatih Terim, en zor anında ona sahip çıkıp yeniden zirve yaşatan Sergen Yalçın, Alanyaspor’da oynarken onu adım atım takip eden, telefonla moral veren Fenerbahçe kapılarını yeniden açan Ersun Yanal ve Fenerbahçe’de yedekken milli takımda resital yapma fırsatı sunan ilk hocası, baba gibi sevdiği Şenol Güneş... 

Otoriter teknik adamlarla futbola küsen, babacan teknik adamlarla seviye atlayan Ozan Tufan’ın kariyerine bakıldığında bu gerçek zaten gün gibi ortaya çıkmakta.  

Haberin Devamı

Ozan Tufanın gizli sırrı ortaya çıktı Caner Erkin detayı ve Erol Bulut haberini alır almaz...

DOKUNSALAR AĞLAYABİLECEK NOKTAYA GELEBİLİYOR 

Maden işçisi Mehmet Bey’le ev hanımım Dilek Hanım’ın Orhaneli’nde ki fakir evinde dünyaya geldi Ozan zor yılları geçip bu noktalara eriştiği için mi bilinmez çok duygusal bir genç.  Dışa dönük, esprili, komik, muzip gibi görünse de bir anda dokunsalar ağlayabilecek noktaya gelebiliyor.

Ozan Tufanın gizli sırrı ortaya çıktı Caner Erkin detayı ve Erol Bulut haberini alır almaz...

BUNALIMLI İLK FENERBAHÇE YILLARI 

Bursaspor yıllarında Şenol Güneş’i baba gibi gören ve onunla adını Türkiye’ye ezberleten Ozan Tufan, Fenerbahçe’deki ilk yıllarında aradığı teknik adam şefkatini bulamamış ve derin bir açmaza girmişti. O dönem Fenerbahçe’nin kötü gidişinin baş sorumlusu ilan edilmiş, yanağındaki beni, kiloları, çapkınlıklarıyla alay konusu olmuştu. Hele bir Hırvatistan maçı vardı ki Ozan Tufan’ın kişisel tarihinde asla unutamadığı... Modric şık bir vuruşla topu filelerimize bırakırken kamera Ozan’a zoom yapmış, tam o sırada saçını düzeltmesi bile onu yenilginin baş suçlusu yapmıştı onu. Ardından kadro dışı bırakılıp, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde alt yapıyla çalışmaya yollanmış, 2 senede 5 yıl geriye gitmişti.   

Haberin Devamı

DİLİNDEN ANLAYANLA HAYATA DÖNDÜ 

Alt yapıda gelen bir telefonla Sergen Yalçın’a ‘Evet’ diyen Ozan Tufan böylece küllerinden doğmaya başlamış, yepyeni bir ivme kazanmıştı. Alanyaspor’da kaptanlığa kadar yükseldi, yeniden milli takıma seçildi ve Ersun Yanal ona yeniden Fenerbahçe’nin kapılarını sonuna kadar açtı. Geri döndüğü Fenerbahçe’de sağ bek, sol bek, ön libero, on numara her mevkide başarıyla görev yaptı. 

Ozan Tufanın gizli sırrı ortaya çıktı Caner Erkin detayı ve Erol Bulut haberini alır almaz...

EROL BULUT ONU ANLAYAMADI 

Bu sezon göreve gelen Erol Bulut’ta onun duygu dünyasını çözemeyen teknik adamlar arasına adını yazdırdı.  Sezonun açılış maçı olan Rize deplasmanında yedek soyunduğu için ağlamaklı olsa da takımı 3 puanı alınca dönüş uçağında arkadaşlarıyla şarkılar söylüyor, şakalar yapıyordu. Aslında içi ağlıyordu Ozan’ın. Tam o sırada Fenerbahçe TV muhabiri Barış Yalçınsoy ona mikrofonu uzattı. Bir anda gözleri doluverdi, dudakları titredi ve tatlı sert bir sitemle mikrofonu geri çevirdi. Çünkü yedekti, çünkü hocası onu küstürmüştü yeniden inişe geçebilirdi. 

Haberin Devamı

SON ALTI MAÇ YEDEKTİ 

Trabzon maçından önce başlayan Caner krizinden Ozan da nasibini almış, bir anda yedek kalmıştı. Tam 6 maç sürdü yedek kulübesi ıstırabı. O kulübeden oyuna girecek hamle oyuncusu olamazdı. Beşiktaş maçında oyuna girdi ve tüm hayallerin uçup gitmesini o harika vuruşla durdurdu. Hemen ardından milli takım kampı geldi ve bu kampta Erol Bulut’un görevden alındığı haberi.  Hollanda ve Norveç karşısında coştu, adeta resital yaptı. 

EMRE BELÖZOĞLU İLE KONUŞTU

Sevincini internet üzerinden yeni hocası Emre Belözoğlu ile konuşarak yaşadı, güldüler, başarı özü verdiler. Şimdi yine kanatlarını taktı uçuşa geçti Ozan Tufan

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!