Jorge Jesus 30 milyon Euro'ya Suudi Arabistan’da

Güncelleme Tarihi:

Jorge Jesus 30 milyon Euroya Suudi Arabistan’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2023 07:00

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Portekizli hoca için bomba iddia. Arabistan basınından Al-Riyadiah, sarı lacivertlilerin teknik direktörünün senelik 10 milyon Euro'dan son sezonu opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşma imzalayacağını yazdı.

Haberin Devamı

Sözleşmesi Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Başakşehir finalinin ardından sona erecek olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Suudi Arabistan Milli Takımı’nın başına geçeceği ileri sürüldü. Suudi Arabistan basınında Al-Riyadiah’ın haberine göre, Portekizli çalıştırıcı Suudi Arabistan Milli Takımı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile anlaştığında “Portekiz dışındaki takımlarla 1 yıllık sözleşme imzalıyorum” diyen Jesus, bu anlaşma karşılığında senelik 10 milyon Euro'dan 3 yılda 30 milyon Euro alacak.

BREZiLYA MiLLi TAKIMI’NIN LiSTESiNDE DE YER ALIYOR

Jesus’un son sezonu için opsiyonu olduğu ve kontratını tamamlaması halinde toplam 30 milyon Euro para kazanacağı belirtildi. Jesus’un her ne kadar Suudi Arabistan’a gideceği belirtilse de ESPN, “Carlo Ancelotti’yi milli takımın başına getiremeyen Brezilya Futbol Federasyonu, Abel Ferreira ve Fernando Diniz’in ardından C planı olarak Jorge Jesus’u düşünüyor” iddiasında bulundu. Tecrübeli çalıştırıcının ismi ayrıca Brezilya Ligi takımlarından Flamengo ve Fransız ekibi Marsilya ile de anılıyor.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER iDOLÜ ALEX iLE BULUŞTU

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sarı lacivertlilerin dünkü idmanını ziyaret ederken, Arda Güler de idolü olarak gördüğü Brezilyalı futbolcu ile biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Kanarya’ya Türkiye Kupası finalinde başarılar dileyen Alex, Arda için de övgü dolu sözler kullanırken, “Solak oyuncular her zaman çok hoşuma gitmiştir. Potansiyelini görüyorum. Ben burada güzel bir tarih yaşadım. Onun, daha da iyisini yapabileceğini düşünüyorum” dedi.

Alex ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu vurgulayan Arda ise şöyle konuştu: “Çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz. Gol sevinçlerimiz, belki stillerimiz benziyor. Çocukluğumdan beri çok izledim. Belki hafızama kazındı. Her zaman Alex gibi bir futbolcu olma hayalim var. Attığı gollerde ne kadar mutlu olduğumu, gidişinde ne kadar ağladığımı hatırlıyorum. Çok değişik hisler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!