Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu: 'Geçen sezondan daha iyiyim'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu: Geçen sezondan daha iyiyim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 07:00

Bu sezon zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Kerem Aktürkoğlu performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu kendisini yöneltilen eleştirilere yanıt verme gibi bir zorunluluğunun olmadığını belirtirken skor üretip üretmemenin kriter olmadığını söyledi. Kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kerem “Bu zamana kadar ne görev veriliyorsa sahada yapmaya çalışıyorum. Yaptım, yapamadım değerlendirmesini hocam yapar.

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK

Geçen sezonki istatistiklerin daha da üzerindeyim. Ben sürekli bunlar üzerinde değerlendirme yapıyorum. Benim tarzımda futbolcular oynadığı zaman skor olarak bir şeyler yapması isteniyor. Yapamayınca eleştiri oluyor. Bu benim için kriter değil. Ben takımım için 90 dakika koşarım, savunma yaparım. Önemli olan takımın kazanması. İstediğimiz oyuna geldik. Takım olarak iyi gidiyoruz. Umarım bundan sonra böyle devam ederiz. Eleştiriler herkes için oluyor. Bu zor süreçlerden çıkabilmek önemli. Ben kendime yeni hedefler koyuyorum, daha iyi olacağım diyorum. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

TAKIMIN 3. KAPTANIYIM

Takımın Muslera ve Gomis’ten sonra üçüncü kaptanı olduğunu ifade eden 24 yaşındaki futbolcu her futbolcu gibi kendisinin de Avrupa’da oynamak istediğini ancak şu an transferi düşünmediğini belirtirken “Tek amacım Galatasaray’da şampiyon olmak.”

GEÇEN SEZON DA KÖTÜ KADROMUZ YOKTU

“Geçen sene kötü kadromuz yoktu ama hem Avrupa’da hem ligde aynı anda gidecek geniş kadro yoktu. Ligdeki şampiyonluk yarışını kaldıracak potansiyelde oyuncularımız var. Genç ve başarıya aç oyuncularımız da var. Bence başarı kaçınılmaz. Şampiyonluk yaşamamış futbolcular var, onlar çok istiyor. Gençler ve tecrübeliler birbirinden güç alıyor. En büyük favorilerden biriyiz, umarım biz şampiyon oluruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!