Galatasaray'dan penaltı isyanı! Sivasspor maçının 66. dakikasında...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan penaltı isyanı Sivasspor maçının 66. dakikasında...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 19:49

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor'a konuk oldu. Sarı - kırmızılılar, büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan karşılaşmada rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın 66. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında ise Galatasaray cephesi penaltı itirazında bulundu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Sarı - kırmızılıların golünü 45+1. dakikada Kerem Demirbay kaydetti. Sivasspor, 86. dakikada penaltıdan Fode Koita ile eşitliği sağladı.

Karşılaşmadan 1 puanla ayrılan ve zirve yarışında yara alan Galatasaray, maçın 66. dakikasında yaşanan bir pozisyon için penaltı bekledi.

ABDULKADİR PARMAK'IN MÜDAHALESİ VE İTİRAZ

Sivasspor ceza sahası içinde Halil Dervişoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Abdulkadir Parmak, Mertens'in kontrolündeki meşin yuvarlağa eliyle temas etti.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, hakem Zorbay Küçük'e penaltı itirazında bulundu ancak devam kararı geldi. VAR sisteminden ise herhangi bir uyarı gelmedi.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılı taraftarlar, 1-1 biten karşılaşma sonrasında pozisyonun penaltı olduğuna dair birçok paylaşımda bulundu.

ABDÜLKADİR PARMAK: HAKEM DİREKT SÖYLEDİ...

Maçın ardından pozisyonla ilgili konuşan Abdülkadir Parmak; "O pozisyonda bilerek yapılan bir şey yok. Yere düştüğüm için kolumu kontrol edemedim. Kolum da yerdeydi. Elime çarptı mı çarpmadı mı onu bile bilmiyorum. Çarptı diyorlar. Yerdeydim. Topa bilerek yapılmış hiçbir şey yok. Penaltı olduğunu düşünmüyorum. Hakem zaten bize direkt söyledi, içeriden izlendiğini ve penaltıyla alakası olmadığını söyledi. Orada Kerem'e anlattım ben de durumu o kadar." dedi.

Galatasaraydan penaltı isyanı Sivasspor maçının 66. dakikasında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!