Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Olympiakos öncesi Süper Kupa cevabı: Bir tepki koyduk ve karşılık buldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Olympiakos öncesi Süper Kupa cevabı: Bir tepki koyduk ve karşılık buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 18:51

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve stoper Çağlar Söyüncü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve milli stoperi Çağlar Söyüncü, yarın oynanacak Olympiakos maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak söz alan Çağlar Söyüncü şunları söyledi:

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı Kutlu olsun. Sonlara doğru yaklaşıyoruz. Zor bir maç olacak ama biz her zaman rakibe göre değil kendi futbolumuzu oynayarak puan ve puanlar almak istiyoruz. Çift ayaklı maçlar olduğunun da bilincindeyiz. Zorluklara alışığız, zorluk çekmeyeceğiz. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Biz de iyi bir takımız, yarın da istediklerimizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz.

İSMAİL KARTAL: RAKİBİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamaları ise şu şekilde:

Olympiakos takımının gücünü biliyoruz. Yunan futbolunun köklü bir kulübü ve ateşli bir taraftarı var. Sonuçta bu iki aşamalı bir maç. Yaptığımız analizlerde rakibin güçlü yönlerini biliyoruz. Biz de güçlü yönlerimizi sahaya yansıtarak iki maç sonucunda turu geçmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Rakibimizin nasıl bir oyun planına göre oynayacağını biliyoruz. Her ihtimale karşı planlarımız hazır. Sonuçta biz her zaman maç maç hazırlanıyoruz. Her maçın hikayesi başkadır. Biz oyuncularımızla çalıştık. Yarınki maçtan Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz.

"İKİ MAÇTA DA DENGELİ OYNADILAR"

Yapmış olduğumuz analize göre ilk maçta alınan sonuç bize biraz sürpriz geldi. İkinci maçta daha dengeli oynadılar. Olympiakos takımı kendi gücünü rakibe hissettirerek orada istediğini aldı. Rakibimizin oyunun gidişatına, skora, zamana göre nasıl bir oyun planı içerisinde olduğunu gayet iyi biliyoruz. Eğer çift santrfor oynarsa oyun planımız hazır, tek santrfor oynarsa ona göre planlarımız hazır. Yarın ne yapacakları önemli ama bizim de onlara karşı ne yapacağımız önemli. Onun içi rakibe göre planlarımız hazır. Biz her zaman rakiplerimize göre maç maç hazırlanıyoruz. Her maçın hikayesi başkadır. Adana Demirspor maçının hikayesi başka, yarınki maçımızın hikayesi başka. Yaptığımız antrenmanlarla hazırlandık. Yarın Fenerbahçe’ye yakışır şekilde iyi mücadele ve iyi bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA CEVABI

Lig maçlarında, kupa maçlarında olsun Türkiye’de yaşadıklarımız açık ve net bir şekilde ortada. Haklılığımızı kamuoyuna gösterebilmek için Kulübümüz tarafından bir tepkiydi. Kulübümüzün yapmış olduğu bu hamlenin karşılık bulduğunu düşünüyorum. Ülke futbolunun değişmesini istiyorsak bazı kurumların, herkesin kendisine göre bir değerlendirme yapmasını bekliyoruz. Bu değerlendirmelerin sonucunda her şeyin bundan sonra daha iyi olabileceğini düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Sahanın içinde kaldık ve saha içinde kalmaya devam edeceğiz.ceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!