Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi sarı-kırmızı alarmı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Galatasaray derbisi öncesi sarı-kırmızı alarmı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2023 07:00

Fenerbahçe 2023 yılının son 3 maçında önce Kayserispor ardından 2 kez G.Saray ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı renklere sahip 2 takımla 3 kez oynayacak olan Kanarya’da bir diğer tedirginlik ise kart sınırında bulunan oyuncular. Eğer Miguel Crespo ve İrfan Can Kahveci yarı kart görürlerse ezeli rakip Galatasaray’la oynanacak derbide forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

2023’ün son 3 maçını 10 gün içinde sarı kırmızı renklere sahip takımlarla oynayacak Fenerbahçe bu kritik virajdan 6 puan ve 1 kupayla çıkmak ve yılı güzel noktalamak istiyor. Yarın saat 17.00’de 29 puanla lig üçüncüsü olan Kayseri’ye konuk olacak olan sarı lacivertliler, 24 Aralık’ta ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. Kanarya 29 Aralık’ta da Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’da Süper Kupa finalinde yılın son maçını yine Galatasaray’la oynayacak.

HEDEF 6 PUAN VE 1 KUPA

Şampiyonluk yarışına da büyük ölçüde etki edecek bu maçlardan 6 puan ve Süper Kupa ile çıkmayı ve 2024’e yüksek moralle girmeyi hedefleyen Fenerbahçe de Kayserispor karşısında Miguel Crespo ve İrfan Can Kahveci kart sınırında bulunuyor.

Kayseri-F. Bahçe maçına Zorbay Küçük’ün atanmasıyla birlikte özellikle sosyal medyada sarı lacivertli taraftarlar arasında tedirginlik yarattı. Fenerbahçe’nin 10 maçını yöneten Zorbay Küçük bu maçlarda sarı lacivertlilere 26 sarı, 4 kırmızı, rakip takımlara ise 18 sarı, 1 kırmızı kart göstermişti. Taraflarlar özellikle Galatasaray derbisi öncesi sınırda olan İrfan Can’ın ciddi riski barındırdığını da paylaştılar. Bunun en önemli nedeni ise Küçük’ün düdük çaldığı 5 maçta İrfan Can’ın 3 sarı, 2 kırmızı kart görmesi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!