Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal: En büyük çalım sahada atılır

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal: En büyük çalım sahada atılır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 07:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ezeli rakipler arasındaki transfer yarışı için “En büyük çalım sahada atılır” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe hocası Kartal, Maribor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısıda son günlerde gündeme sıkça gelen ‘Transfer çalımı’ ile ilgili soruya cevap verirken, “Ben rakibim istiyor diye hiçbir zaman bir oyuncuyu transfer ettirmem. Çalım atıldı ifadelerini doğru bulmuyorum, en doğru çalım sahada atılır. İşin ekonomik boyutu var, bunlar Türkiye şartlarında çok yüksek rakamlar. En büyük çalım sahada atılır” ifadesini kullandı.

"OKAN BURUK'UN SÖZLERİ KÜÇÜK SÖYLEMLER"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Olimpija maçından sonraki “Fenerbahçe maçına benzedi” sözü için de “Bunlar küçük söylemler. Ayrıştırıcı söylemlerden kaçınmak lazım. Türk takımları, Avrupa’da birbirini desteklemeli. Hedefimiz, ülke puanını yükseltmek” yorumunu yapan Kartal, şunları söyledi: “Maribor, Zimbru’ya göre daha iyi futbol oynayan bir takım. Zimbru ile karşılaştırırsak işimiz daha zor olacak. Konferans Ligi şampiyonluğu neden olmasın? Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda. Tete transferi gündemimizde baştan beri yok. Sistemimize uygun bulmadım. Yönetim de gündeme almadı.

Haberin Devamı

HENRIQUE'NİN KONTRATI DONDURULDU

İsmail Kartal, sakatlığı devam eden Brezilyalı Lincoln Henrique’nin sözleşmesinin dondurulduğunu açıkladı. Kartal “Lincoln’ün sözleşmesini devre arasına kadar dondurduk. Tedavisi devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Mart ayında sakatlanan 24 yaşındaki oyuncunun kasımdan önce sahalara dönmesi beklenmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!