Cristiano Ronaldo'dan sonra şimdiki hedef Mesut Özil

Güncelleme Tarihi:

Cristiano Ronaldodan sonra şimdiki hedef Mesut Özil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2023 07:00

Suudiler Portekizli yıldızın ardından önemli bir isme daha kanca attı. Cristiano Ronaldo’yu alarak dünya çapında yankı yaratan Al Nassr’ı örnek olan diğer Suudi Arabistan kulüpleri, transfer avına çıktı. El Fayha, Başakşehir’de forma giyen Mesut Özil’i renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan ekibi El Nassr’a rekor bir ücretle imza atmasının ardından bu ülkenin diğer kulüpleri de yeni yıldızlar getirmek için kolları sıvadı. Suudi basınına göre El Fayha Kulübü, Başakşehir’in dünyaca ünlü ismi Mesut Özil’in peşinde. Kulübün, yaşadığı ağır sakatlık sonrası bir türlü eski günlerine dönemeyen ve bu sezon da sadece 10 dakika şans bulabilen 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri ile görüşmelere başladığı gelen haberler arasında. Sezon başında Fenerbahçe’den Başakşehir’e transfer olan Mesut Özil sırtındaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı. İdmanlara yeni başlayan Özil’in Başakşehir’le haziran ayına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.

Cristiano Ronaldodan sonra şimdiki hedef Mesut Özil

Haberin Devamı

NWAKAEME DE ORADA OYNUYOR

2020-21 sezonunda Arsenal’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ancak sarı lacivertlilerde de hayal kırıklığı yaratan Mesut Özil’e 1 milyon Euro fiyat biçiliyor. Tecrübeli oyuncuya talip olan El Fayha’da, ülkemizde uzun süre Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme’nin yanı sıra Milan Pavkov, Aleksandar Trajkovski, Victor Ruiz, Paulinho, Vladimir Stojkovic ve Ricardo Ryller gibi isimler forma giyiyor. Turuncu lacivertli ekip bu sezon Suudi Arabistan Ligi’nde 11 maçta topladığı 11 puanla 12. sırada yer alıyor.

RONALDO’YU YANLIŞLIKLA TAKViME KOYDULAR

Manchester United Kulübü, 2023 yılı için hazırlattığı takvimde büyük bir hata yaparak, kasım ayında yollarını ayırdığı Cristiano Ronaldo’ya yer verdi. Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına transfer olan Portekizli futbolcunun fotoğrafları 2023 takviminin ocak ayı sayfasına kondu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!