Avrupa'daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Avrupadaki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 12:13

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev'le karşılaşacak. Sarı-lacivertli temsilcimizin maçını Macar hakem Tamas Bognar yönetecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir, İskoçya'da Hearts'a konuk olacak. Başakşehir'in A Grubu'ndaki ilk maçında Polonyalı hakem Krzysztof Jakubik düdük çalacak.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçında ise İtalyan hakem Fabio Maresca'nın görev alacağı açıklandı. Maresca bu sezon "Atalanta - Milan" ve "Udinese - Roma" maçlarını yönetti.

Sivasspor'un Slavia Prag maçını ise Hırvat hakem Fran Jovic yönetecek. Jovic’in yardımcılıklarını Hrvoje Radic ve Luka Pusic yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!