Arda'nın annesi Serap Güler'den oğluna yanıt: 'Sen benim kabul olmuş duamsın'

Güncelleme Tarihi:

Ardanın annesi Serap Gülerden oğluna yanıt: Sen benim kabul olmuş duamsın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2022 07:00

Serap Güler, Dinamo Kiev maçının kahramanı olan oğlu için, “Sen benim kabul olunmuş duamsın. Ömrüm yettiğinçe seni koşulsuz yüreğimde taşırım” dedi.

Haberin Devamı

Avrupa kupalarındaki ilk golünü önceki akşam Dinamo Kiev’e atan, ardından Willian Arao’ya asist yapan Arda Güler, bir de rekor kırdı. Fenerbahçe’nin süper yeteneği, 17 yıl 251 günle, Dortmundlu Jude Bellingham’ı (19 yaş 98 gün) geçerek, Avrupa kupalarında grup aşamasındaki bir maçta hem gol hem asist üreten en genç futbolcu oldu.

Sözünü tutmanın mutluluğu içinde

Gol sevinci sırasında formasının içine giydiği “Annecim seni çok seviyorum” yazılı tişörtünü gösteren Arda, maç sonrası konuyla ilgili soru üzerine, “Annem iki ay önce kalbinden ameliyat oldu. Bir söz verdim, ilk golümü anneme armağan edeceğim diye. Gol atınca anneme armağan ettim” dedi. Sosyal medyadan da paylaşım yapan Arda, “Koşulsuz sevgin ve bana her zaman inandığın için teşekkürler annem, bu senin içindi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Güler ailesi birbirlerine çok bağlı

Arda Güler’in annesi Serap Güler de oğlunun bu paylaşımına duygu dolu bir yanıt vererek, “Sen benim kabul olunmuş duamsın. Gülen yüzümsün. Ömrüm yettiğince seni koşulsuz yüreğim de taşırım. Seni seviyorum” dedi. Oğulları Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra Ankara’dan İstanbul’a taşınan Güler ailesi birbirlerine çok bağlı. Gerek baba Ümit bey, gerekse anne Serap hanım, oğullarının mutluluğunu her şeyin üstünde gördükleri için Arda da mutlu. Nitekim bu genç oyuncunun kişiliğine de yansımış durumda. Arda, teknik direktör Jorge Jesus’un en çalışkan ve bir dediğini iki etmeyen öğrencilerinden biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!