GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Vizesiz tur keyfi

Delos Cruise&Travel Designer Hırvatistan, Arnavutluk, Karadağ ve Bosna Hersek’i içine alan bir gemi programı düzenliyor. Adriyatik’in büyülü limanları Dubrovnik, Korcula, Split, Kotor, Durres’e gerçekleştireceğiniz yolculukta size eski günlerin denizcilik geleneğiyle inşa edilmiş M/S Dalmacija gemisi eşlik ediyor. İzmir’den başlayıp İzmir’de sonlanan bu programın vizesiz oluşu da kolaylık sağlıyor. 540 Euro’dan başlayan turla ilgili ayrıntılı bilgiyi: www.delostour.com adresinden alabilirsiniz.

Sibel Can ve Ebru Gündeş eylüle kadar Sueno’da

Side Sueno Hotels Beach, 760 oda kapasiteli. Ayrıca isteyenler havuza direk bağlanan göl evi odalarda da kalabiliyor. Otelde lunapark, aquapark, buz pisti var. Geçtiğimiz hafta başlayan Sibel Can ve Ebru Gündeş konserleri de 10 Eylül’e kadar devam ediyor. Otelde konaklayanlar konserleri ücretsiz izleyebiliyor. Tercihiniz Belek’te yeni açılan Sueno Hotels’ten yana olursa da üzülmeyin konserler misafirlere de bedava.

Gelinlere güzellik alternatifleri

Çırağan Palace Kempinski Sanitas Spa, yaz gelinlerine kısa zamanda hayatlarını en özel günü için çeşitli paket seçenekleri sunuyor. Zarif dekolteler paketi, en iddalı gelinlikleri bile taşıyabilmeniz için cildinizi özel maskelerle ölü deriden arındırıp parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Gelin Hamamı en yakın akrabalar ve arkadaşlarınızla hamamda kınanızı yaktırıp eğlendiriyor. Neşeli düğünler zindelik verici bakımlarla düğün hazırlıklarının tüm stres ve yorgunluğundan sizi kurtarıyor. Bu pakette bakımları seçip kendi kürünüzü oluşturmak sizin elinizde. Örneğin; geleneksel Hint şifa sanatıyla merkezi sinir sistemini etkileyen Shirodara masajı, tüm vücudu sıcak aromatik yağlar eşliğinde rahatlama, uykusuzluk ve başağrısı gibi semptomlardan kurtaracak ShiroAbhyanga gibi. Bilgi için (212) 326 46 46.

Mikonos turları başlıyor

Etstur’un her yaz gerçekleştirdiği Mikonos turları bu sene 26 Haziran’da başlıyor. Atlasjet’in Mikonos’a direkt uçuşlarıyla gerçekleşen turlar, her hafta perşembe ve pazar günleri yapılıyor. Üç, dört, yedi gecelik turlarda oda-kahvaltı konaklama sunuluyor. Üç, dört, beş yıldızlı otel alternatifleri var. Fiyatlar 449 Euro’dan başlıyor. Yunan Adaları’nın en tanınmışlarından biri olan Mikonos, binlerce yıllık geçmişe sahip. Güneşin, rüzgarın ve denizin adası olarak da tanımlanan Mikonos’un mimarisi de ilgi çekici. Yapıların iki ya da en fazla üç katlı olması, hepsinin beyaz renge boyanmış olması göze çarpıyor. Eğlence ve gece hayatı da Mikonos’ta epeyce hareketli. Öyle ki gece kulüplerinde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Huzur arayanlara

Datça’da bulunan Villa Tokur size huzurlu ve sakin bir tatil vaat ediyor. Otelde 13 çift yataklı oda ve iki suit var. Odalar klimalı,kaloriferli, duşlu ve banyolu. Balkonları da manzaralı. Suitlerde klimalı ve kaloriferli. Ayrıca salon, mutfak, buzdolabı ve balkon mevcut. Bilgi için: (252) 712 87 28.

Çocuklara festival

LykiaWorld Ölüdeniz’in geleneksel "Çocuk Festivali" 1-6 Temmuz tarihleri arasında 7. kez düzenlenecek. Çocuklara festival boyunca sürprizler, eğlenceler, oyunlar ve yarışmalarla dolu bir hafta sunulacak. Aynı zamanda 3-12 yaş arası tüm çocuklar çok uluslu bir atmosferde eğlenmenin ve farklı kültürlerden yaşıtlarıyla bir arada olmanın tadını çıkaracak. Festivalde akşam partileri saat 20.00’de başlayıp 22.30’a kadar sürecek. Canlı gösteriler, çocukların rol aldığı hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteler gerçekleştirilecek. Aynı zamanda anaokulları arasında düzenlenen "Hayalimdeki Tatil" resim yarışmasında dereceye girenlere ödül töreninde madalyaları verilecek. Resimleri sergilenecek.
False