Yasak Elma Ender öldü mü? Yasak Elma 146. bölüme (sezon finali) Yıldız, Ender ve Çağatay'ın kaza yapması damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma Ender öldü mü Yasak Elma 146. bölüme (sezon finali) Yıldız, Ender ve Çağatayın kaza yapması damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 07:32

Yasak Elma 146. son bölüm sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine veda etti. Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma'nın 13 Haziran tarihli son bölümünde Ekin'i takip eden Kumru'nun kocasını birini öldürmek üzereyken suç üstü yakalaması dikkat çekti. Dizinin final anında Doğan'ın suikast planı tersine dönerken; Çağatay, Ender ve Yıldız'ın bindikleri arabanın uçuruma yuvarlanması akıllara Yasak Elma Ender öldü mü? sorusunu getirdi. İşte, Yasak Elma 146. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yasak Elma Yasak Elma 146. bölüm tek parça yayınlandı. Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşan Yasak Elma sezon finali yaparak kısa süreliğine sevenlerine veda etti. Dizide bu hafta Çağatay’ın Doğan’a yaptıklarından sonra Doğan'ın Çağatay'ın arabasının frenlerini bozması dikkat çekerken, arabaya Yıldız ve Ender'in de binmesi merak dolu anlara sahne oldu. Final anında kaza yapan arabadan kimlerin sağ çıkacağı ise yeni sezonda çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

YASAK ELMA ENDER ÖLDÜ MÜ?

Yasak Elma Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın diziden ayrılacağı söylentileri izleyenler tarafından merak konusu oldu. Berk Oktay'ın vedasının kesinleşmesinin ardından şimdi de Şevval Sam'ın projeden ayrılacağı iddia edilmişti. Şevvam Sam Yasak Elma'dan ayrılacağına dair haberlere yanıt verdi.
Aynı zamanda konserlerine devam eden Şevval Sam, önceki akşam verdiği İstanbul konserinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yasak Elma dizisinden ayrılacağı yönündeki söylentilere ise, "Bu hafta benim için setin son haftası... Bir ara durup dinlenmeye ihtiyacım var." diyerek ayrılığı doğrulamış oldu.

Haberin Devamı

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çağatay’ın Doğan’a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay’dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!