Hakim 10. son bölüm izle: Hakim dizisinin finaline Ömer Arif ve Ozan'ın hazin sonu damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Hakim 10. son bölüm izle: Hakim dizisinin finaline Ömer Arif ve Ozanın hazin sonu damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 03:13

Hakim 10. bölüm izleme ekranı, son bölümün ardından yayınlandı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan gibi oyuncuların paylaştığı Hakim 10. bölümü ile 13 Haziran Pazartesi günü final yaparak sevenlerine veda etti. Azem'in oğlunu öldürenin Ozan olduğunu öğrendiği sezon finalinde tüm gerçeklerin ortaya çıkması heyecan dolu anları ekranlara getirdi. Dizinin final anında ise düzenlenen silahlı saldırıda Ömer Arif ve Ozan'ın ölümü ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hakim final bölümü full HD izleme ekranı ve 10. son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Hakim final bölümü tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığı 9 bölümü ile dikkat çeken Hakim dizisi 10. bölümü ile final yaparak ekran macerasını tamamladı. Savcı Özlem'in eline geçen güçlü bir delil Ömer Arif'i gösterirken, Kadir ve adamlarının eğlence mekanına saldırı düzenlemesi ekranlara damga vurdu. Dehşete düşüren saldırıda Azem, Ozan ve Ömer Arif'in hazin sonu gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

HAKİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

HAKİM 10. BÖLÜMDE (FİNAL) NELER OLDU?

Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkar. Azem, oğlunu öldüren kişinin aslında Ozan olduğunu öğrenmiştir. Fakat bunu hakimin yüzüne vurmak için o büyük anı beklemektedir... Ve Azem oyunu başlatır.

Demirkıran Ailesi'nden tamamen kurtulmak için gün sayan Ozan, Deniz'in yanında zoraki bir şekilde durmaya devam eder. Aklı ve kalbi hala Cerendedir fakat eski kız arkadaşının gönlünü nasıl kazanacaktır?

Haberin Devamı

Gülbahar Azem'le bir olup Kadir'e cephe almıştır fakat mahalleyi geri almak düşündükleri kadar kolay olmaz... Kadir'in aklındaki planla yer yerinden oynar...
Yaseminle evlilik yolunda adım atan Ömer Arif, sevdiği kadını kaybetmenin eşiğine gelir.

Savcı Özlem'in eline geçen güçlü bir delille bütün oklar hakimi gösterir... Peki ya Ömer Arif yakalanacak mıdır?

HAKİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİ?

Dizinin oyuncuları arasında şunlar yer alıyordu; Erdal Beşikçioğlu (Ömer Arif Derman), Yurdaer Okur (Azem Demirkıran), Ebru Özkan (Yasemin Kaner), Uğur Yücel (Cevdet Dağıstanlı), Hasibe Eren (Gülbahar Yalçın), Fatih Berk Şahin (Ozan Derman), Seda Akman (Zümrüt Demirkıran), Eslem Akar (Deniz Demirkıran), Gülsen Tuncer (Semra Dağlı), Burcu Kara (Ayşe Korkmaz), Naz Çağla Irmak (Ceren Seyhan), Hakan Yufkacıgil (Celayir), Gökçen Gökçebağ (Rüzgar), Cem Söküt (Pusat Yalçın), Zamire Zeynep Özdemir (Esma), Ahmet Yıldırım (Mücahit), Rojhat Özsoy (Cuma), Almila Bayraktar (Yeliz), Ahmet Batuhan Çebi (Samet), Atilla Emirhan Kırık (Mustafa), Şura Asel Şener (Rabia), Selen Polat (Özge)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!