Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte, Kısmetse Olur 2 Ocak eleme fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte, Kısmetse Olur 2 Ocak eleme fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 08:13

Kısmetse Olur haftanın finali bir diğer adıyla eleme bölümü 1 gün gecikmeli olarak yayımlandı. Eleme gecesi diğer haftalara göre daha durgun geçse de 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusuna yanıtın 2 isim birden olması şaşırttı. Didem, Gökhan, Adnan ve Aycan koruma altına alındıkları için yazılamadı. Peki, bu hafta elenen 2 isim kim oldu? İşte, Kısmetse Olur 2 Ocak eleme fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu gecikmeli olarak yanıt buldu. Reina saldırıları sebebiyle ertelenen haftanın finali bölümü 2 Ocak Pazartesi günü izleyicileriyle buluştu. Gergin geçen Kısmetse Olur eleme gecesinde eve bu hafta bir değil, iki aday birden veda etti. Yeni gelecek adaylarla ilgili ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? 

1 Ocak'ta yayımlanması beklenen ancak Türkiye gündemi nedeniyle ertelenen Kısmetse OIur haftanın finali bölümü 2 Ocak pazartesi günü izleyicilerinin karşısına çıktı. Haftanın kritiklerinin yapıldığı, hafta boyu yaşananların tartışıldığı gecede tansiyon sık sık yükseldi. Sibel ve Ünal arasında gerginlik çıktı. Gökhan ile yakıştırılmaktan sürekli şikayet eden Sibel, gözyaşlarına boğularak gitmek istediğini söyledi. Gergin geçen eleme bölümünde önce korunacak isimler belirlendi, ardından elenen veya elenecek isimler belli oldu.Peki, Kısmetse Olur 2 Ocak bölümünde kim elendi?

Haberin Devamı

Didem ve Gökhan, halkla oylamasından birinci çıktıkları; Adnan ve Aycan ise arkadaşlarının oylamasıyla koruma altına alındıkları için yazılamadı. Eleme potasına kalan isimler Öykü ve Kaan oldu. Peki, kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur elemesinde bir sürpriz yaşandı: Ne Didem ne de Gökhan evine koruma altına alamadı. Sürpriz kutudan çıkan yazıda iki ismin birden eleneceği yazdığı için hem Öykü hem de Kaan eve veda etti. 

Haberin Devamı

EVE KİM GELDİ?

Her hafta olduğu gibi bu haftada elemeden sonra eve girecek yeni isimler merak konusu oldu. Ancak Seda Akgül, yeni gelecek isimlerle ilgili sürpriz bir haber verdi. Tuğçe Ergişi ve  Ünal Taylı'nın eve hafta içerisinde girdiğini hatırlatan Seda Akgül, bu haftaki yeni adayların da hafta içerisinde eve dahil olacağını söyledi.

EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un son eleme gecesi 25 Aralık Pazar günü yapıldı. Gelin adaylarından Aycan, damatlar evinden ise Turgay eleme potasına kalan isimler oldu. 10 bin TL'lik ödülün sahibi Rabia oldu. Çeki alan isim gelinler evinden çıkınca eve veda eden isim damatlar evinden oldu ve Turgay eve veda etti.Kısmetse Olur'a elenen isim ardından 2 yeni aday geldi. Daha önce de bir yarışma programında yer alan Tuğçe Ergişi evin yeni gelin adayı, modellik yapan ve kendi giyim mağazası olan Ünal Taylı eve damat adayı olarak girdi. 

BAKMADAN GEÇME!