Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Mürsel Kara fırtınası!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Mürsel Kara fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 23:38

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde özellikle final sahnesi dizinin 77. bölümüne damga vurdu. Hızır düşmanları ile savaşını büyütürken, Ekrem'in, Hızır'ı bitirme planları bu kez tehlikeli boyutlara ulaşıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ortaya çıkan Mürsel Kara, Hızır'a tehditler savurarak onu köşeye sıkıştırmak istiyor.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. son bölümün arından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle dikkat çeken sahnelere imza attı. Hızır korkusuzca tüm düşmanlarını üzerine çekmeye devam ederken, Kimsesiz Yaşar dokundukları kişinin Mürsel Kara olduğunu öğrenince Hızır'a haber veriyor. Dizinin final sahnesinde ise Mürsel Kara ve Hızır Çakırbeyli arasında sert bir konuşma geçiyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDEN SATIR BAŞLARI

Hızır düşmanlarını vurarak ilerlediği yolun sonunda asıl muhatabının mutlaka karşısına çıkacağını bilir. Tehlikeden uzak tutmak istediği için İlyas ve Alparslan'ı planlarına dahil etmez.

Ekrem ise aksine ailesi üzerinden oyunlar kurmaya devam eder. Kızını öne attığı planıyla Çakırbeyli Ailesi ile şahsi husumet çıkarmayı başarır. Bu Ekrem'in masa üyeleriyle birebir temas kurmak için bahanesi olacaktır. Hızır her şeyin farkındadır ama oğlunun zaafı elini kolunu bağlar.

Ailesini karşısına alacak kadar kendini kaptıran Hızır Ali'nin bu selden kurtulması zor olacaktır. Yaşar, Hızır ile birlikte öldürdükleri Nedim'in evinde, örgüte dair gizli bilgilerin olduğu bir bilgisayara savaş ganimeti olarak el koyar. Bu bilgilerin deşifre olmasını istemeyen düşmanlardan biri, Hızır'ın karşısına dikilmekte geç kalmayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas'ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem'in oyunundan sıyrılmaktır. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmayı bilirler. Nevzat artık Çakırbeyli ailesinin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerekmektedir.

Haberin Devamı

Ekrem'in uğruna kardeşini kurban ettiği planlarından biri de Hızır'la birlikte ticaret masasına oturabilmektir. Nitekim yaptığı eylemlerle güven sağlar ve ölüm haberini bekleyen masadakiler karşısında bir sandalyeye sahip olur. Bütün bu krizler içinde dostu düşmanı bir araya getiren masa toplantısında oklar Ünal Kaplan'a çevrilecektir. Tüm düşmanları yok olana kadar kıyıma amade olan Hızır da bu toplantıdan kafasındaki soru işaretlerini dağıtmadan ayrılmama konusunda kararlıdır.

BAKMADAN GEÇME!