Tatlı İntikam 12.bölüm fragmanında izleyenlere büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 12.bölüm fragmanında izleyenlere büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 08:55

Tatlı İntikam dizisinin 12.bölüm fragmanında büyük bir sürpriz var. Tatlı İntikam dizisinin 12.bölüm fragmanında Sinan, Pelin'e karşı kendini affettirmek için harekete geçiyor. Yaşadığı her şeyi anlatmaya karar veren Sinan bunu başarabilecek mi? Tatlı İntikam da ayrıca Rüzgar'dan büyük bir itiraf gelecek.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam Cumartesi günü yine çok eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'da Sinan bu hafta Pelin'e her şeyi anlatmaya karar verir. Artık Pelin'in üzülmesini istemediğini Rüzgar'a açıklayacak.  Tatlı İntikam'da Rüzgar'ın aşk itirafı da yeni bölüme damgasını vuracak.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!

Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

 

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 12. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 11. BÖLÜM SONU DEDİKODUSU

Bölüme hepimizi ters köşe eden bir sahne ile başladık; Sinan’ın aşkının peşinden koşup Rüzgar’ı bir kalemde sildiğini gösteren, finalinde ateşli bir öpücüğü de beraberinde getiren sahnenin aslında Pelin’in rüyası olduğunu idrak etmekte ise bir hayli güçlük çektik! Sanki gece öyle bir şey olmuş da Pelin pişmanmış gibi hissettik niyeyse o sahnede… Anlayacağınız bir 10 dakikamızı aldı tüm bunların hiç yaşanmadığını anlamamız… Açıkça söylememiz gerekirse, daha önce de belirttiğimiz gibi Sinan ve Pelin’in öpüşmesi o kadar da elzem bir mesele değil şu anda. Aralarında çok daha başka problemler var, birbirlerine daha yakın olmanın yolu öpüşmekten geçmiyor. Bunun için acele eden taraf genelde izleyici olurken Tatlı İntikam’da bu durumun tam tersini görüyoruz, senaristler bu öpüşme meselesini epey dert edinmiş kendilerine… Eh ne diyelim, tamamına ererse ayıla bayıla izleriz biz de!

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hepinizin bildiği üzere güya ölüm döşeğinde olan ama ellerinde alyanslar ve nikah cüzdanı ile karşısına dikilen çiftin mutlu olduğunu düşünüp huzurla ölüme doğru yol alacağını düşündüğümüz halde ortalığı karıştırmaktan bıkmayan bir dede sorunsalımız var… Çektiği sorgu yetmezmiş gibi bir de çiçeği burnunda(!) çiftimizin peşine adam takıyor, her adımlarını takip ettiriyor. Eh pes doğrusu! Sanıyoruz ki bu ailenin Rus mafyasıyla bir yerlerden bağlantısı var… Hoş, dedesinin bu tutumundan ne kadar şikayetçi görünse de içten içe Sinan’a yakın olmanın mutluluğunu yaşayan Rüzgar’a diyeceklerimizi de hazırladık. Bu bölüm bir yenisi daha eklenen flashback sahnelerimiz ile Sinan’ın ilk öpücüğünün de sahibinin Rüzgar olduğunu öğrendik. Al Rüzgar’cım al, tapusunu da verelim, her şeyi senin olsun adamın zaten! Hayır bir de güya hiç öpüşmemiş bir adamı bu dertten kurtaracak, o ne duygusuz bir öpücüktü öyle, aman Allah’ım… İyiden iyiye suyun kaynıyor Rüzgar sinsisi, arkanı kolla!

Haberin Devamı

Başak’ın geçen bölüm sonunda öğrendiği evlilik teklifi yalanıyla beraber bir volkan gibi patlayışının etkisi bu bölüm de sürdü! İntikamının çok fena olduğunu öğrendiğimiz Başak, Bülent’i beklediğinden çok daha fazla üzünce kafasına bir balyoz misali inen “kaybetme korkusu”yla beraber dizideki işlevi Havva’nın hamile olmadığını gizlemek ve karısıyla didişmekten öteye gidemeyen Hakan sahneye çıktı! Erkeklerin böyle durumlarda nasıl hareket edeceğinin tüyosunu alan kızlar ise geceye bir adım önde başladı. Bir kulüpte eğlenen Sinan, Bülent ve Rüzgar’ı basan kızlar, gecenin kendi lehlerine bitmesini sağladı. Sinan ve Pelin’in ‘seçim’ temalı sarhoş muhabbeti yüzümüzü güldürürken, özellikle Başak ve Bülent’in barışmasına şahit olan gözlerimiz, güzelliklerinden eridi! Siz hiç ayrılmayın çılgın aşıklar…

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 12.bölüm fragmanında izleyenlere büyük sürpriz

Rüzgar’ın gelişiyle birlikte etkisini iyiden iyiye kaybetmeye başladığını düşündüğümüz Ceyda’nın restorandaki hisselerini korumak ve yaptıklarından sıyrılmak için tekrar sahalara dönmesi ayrı bir heyecan yarattı. Ceyda yine aynı Ceyda olduğundan mütevellit, elbette Berkay’a para teklif ederek mahkemede onun lehine şahitlik etmesini ve güvenlik kamerası kayıtlarını yok etmesi için kendisine yardım etmesini istedi. Ceyda aynı demiştik evet ama bizim iyi niyetli ortaklar eskisinden çok farklı… Berkay’ın da akıllıca davranmasıyla kendi tuzağına düşürmeyi başardıkları Ceyda’nın ters köşe oluşunu bu bölüm göremedik fakat gelecek bölüm epey eğleneceğiz gibi gözüküyor!

Haberin Devamı

Sinan’ın cebinden düşen alyans ve Rüzgar’ın parmağındaki alyans Pelin’e adeta aydınlanma yaşattı. Peki bundan sonra ne olacak; Pelin bu oyunu öğrenip Sinan’a resti çeker mi, yoksa Sinan ve Rüzgar bu sefer de evlilik oyunlarını gizlemeyi başarır mı? Bunların cevabı için gelecek haftayı bekleyeceğiz, görüşmek üzere…

 

BAKMADAN GEÇME!