Tarkan’dan Flaş Açıklama: Albüm Kayıtları Silinmedi!

Güncelleme Tarihi:

Tarkan’dan Flaş Açıklama: Albüm Kayıtları Silinmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 21:48

Megastar Tarkan’ın stüdyo kayıtlarının silindiği gündeme bomba gibi düşmüştü. Megastar Tarkan, gündemi çalkalayan “Hard Disk Çöktü Şarkılar Uçtu” haberini popüler sosyal paylaşım ağı olan Twitter üzerinden attığı bir tweet ile yalanladı.

Haberin Devamı

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2015 yılında, yaşanan terör olayları nedeniyle tüm konserlerini iptal eden Megastar Tarkan, bu 6 aydır albümü üzerinde çalışıyordu. Stüdyo kayıtlarını tamamlayan Tarkan’ın, stüdyo kayıtlarının saklandığı harici hard diskin silindiği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ünlü sanatçı Tarkan Twitter üzerinden attığı tweet ile “Bugün çıkan “Hard Disk Çöktü Şarkılar Uçtu” başlıklı haber asılsızdır. Albüm çalışmalarımız sorunsuz, tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Yapılan haberlerde, Megastar Tarkan’ın stüdyo kayıtlarının saklandığı harici hard diskin silindiği ve tüm kayıtların yok olduğu açıklanmıştı. Tarkan’ın son çare olarak teknolojik açıdan tam donanıma sahip emniyetten yardım istemeye karar verdiği, kayıtların kurtarılamaması durumunda tekrar stüdyoya gireceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Tarkan’dan Flaş Açıklama: Albüm Kayıtları Silinmedi

Twitter üzerinden attığı tweet ile gündemi çalkalayan haberleri yalanlayan Tarkan, Kayıtların silinmediğini ve çalışmalarının sorunsuz bir şekilde tam gaz devam ettiğini açıkladı.

Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile hayranlarını sevindiren Tarkan, aranjörü Ozan Çolakoğlu ile stüdyoda çekildiği fotoğrafını yine Twitter üzerinden hayranları ile paylaştı.

Kayıtların silinmesi haberleri ile üzülen Tarkan hayranları, sanatçının attığı tweet sayesinde derin bir nefes aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!