Sinem Kobal'ı düğün heyecanı sardı

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobalı düğün heyecanı sardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 15:34

Kenan İmirzalıoğlu ile 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda nikah masasına oturacak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal’ı şimdiden düğün heyecanı sarmış durumda. Önceki gün Ayvalık’a giden güzel oyuncunun düğünün son hazırlıklarını tamamlamak için gittiği öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu ile 21 Mayıs'ta Cunda'da evlenecek olan Sinem Kobal, geçtiğimiz gün Ayvalık'a gitti. Kobal, son detayları belirledi.

Yılın düğünü için geri sayım başladı. Kenan İmirzalıoğlu, yeni proje toplantıları için İstanbul'da kalırken nişanlısı Sinem Kobal, geçtiğimiz gün soluğu düğünün yapılacağı Cunda'da aldı. Kobal'a oyuncu arkadaşı Şükran Ovalı eşlik etti.

Cunda'da 3 gün 3 gece sürecek olan düğünün yapılacağı yerleri gezen Sinem Kobal, son detayları da belirledi.

Kobal, Ovalı ile birlikte gittiği Cunda Adası'nda düğün mönüsü tadımı yapıp süslemelerle ilgili detayları da netleştirdi.

Centilmenliğiyle bilinen Kenan İmirzalıoğlu, düğünle ilgili her şeyin Sinem Kobal'ın hayalindeki gibi olmasını istiyor.

Sinem Kobalı düğün heyecanı sardı

Haberin Devamı

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize'li bir ailenin kızıdır. Babası İnşaat mühendisi annesi ise ev hanımıdır. Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı bir karakteri oynayan bir erkek kardeşi var.

Dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etti. Royal Akademi'den diplomasını aldı. İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi.

Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, okul basketbol takımıyla İstanbul birinciliği, sonra voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı.

Sinem Kobal kimdir

Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapıyor. Aslan burcu'dur. Koyu Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarıdır. Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen'in Dormen Tiyatrosu'nda misafir öğrenci olarak eğitim gördü, oyunlarda oynadı. Daha sonra Uygur Tiyatrosunda bir sezon çalıştı.

Sinem Kobal Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünde dördüncü sınıf öğrencisidir. Beykent Üniversitesi öğrencisi Sinem Kobal'a başarı ödülü vermiştir. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçildi.  Sinem Kobal En Sevilen Türk kadın oyuncu seçildi.

Haberin Devamı

TV Programları

Nereye Kadar 2003 Show TV

Şahane pazar 2004 Kanal D

Star Avı 2006 ATV

Tansiyon 2006 Show TV

Evlere Şenlik ( Yalnız bir bölümünü sunmuştur)

Oynadığı Reklamlar

Kek reklamı

Gazete reklamları

Gençturkcell muhabbet

Kusu reklam serisi 2007

Deterjan reklamı 2008

Euro 2008 reklamı

Avea reklamı 2008

Bingo reklamı 2009

Oynadığı Diziler

Dadı (Dilara Giritli) Show Tv Star TV 2001

Hürrem Sultan (Ayşe) Star TV 2003

Lise Defteri (İnci Altın) Kanal D 2003

Nefes Nefese (Aslı) ATV 2005

Arka Sokaklar (Komiser Muavini) Kanal D 2006

Selena (Selena) ATV 2006

Oynadığı Filmler

Okul (Şebnem) 2004

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Bianca) 2006

Ayakta Kal (Yasemin) 2008

2010 Romantik Komedi

2013 Romantik Komedi 2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!