Eski niÅŸanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aÅŸk mı?

Güncelleme Tarihi:

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 29, 2022 15:20

Onlar bir dönem gösteri dünyasının en gözde çiftiydi. Biri dünyanın en güzel kadınlarından, diğeri de hem yakışıklı hem de müzmin bir bekardı. Günün birinde aralarına küçük kızları katıldı. Üstelik çiftten nişan haberi de geldi.

Haberin Devamı

NÄ°ÅžAN GELDÄ° AMA SONRA YOLLARI AYRILDI
Dışarıdan bakıldığında gayet mutlu bir aile tablosu çiziyorlardı. Fakat 2019 yılında bu tablo, kumdan kaleler gibi dağıldı. Çift, yollarını ayırdığını açıkladı. Her ne kadar ayrılmış olsalar da kızlarının hatırına dostane ilişkilerini sürdürdüler. 

TATÄ°L Ä°ÇÄ°N MÄ° YOKSA AÅžK YENÄ°DEN MÄ° BAÅžLADI? Fakat bir dizi Instagram paylaşımı, eski çiftin yeniden bir araya geldiÄŸi iddialarını alevlendirdi. Åžimdi kafalarda bir soru var: Birlikte bir aile tatili için mi bir araya geldiler yoksa iliÅŸkilerine ikinci bir ÅŸans mı verdiler?

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı


INSTAGRAM'DA PAYLAÅžTI
Kısaca özetlediğimiz bu öykünün kahramanları ünlü model Irina Shayk ile eski nişanlısı aktör Bradley Cooper. 2019 yılında yollarını ayıran ikili, şimdi tropikal bir bölgede birlikte tatil yapıyor. Irina Shayk, Cooper ile birlikte gittikleri tatilde çekilen bir dizi fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı.

Haberin Devamı

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı

KUMDAN KALP İÇİNDE POZ VERDİ
Shayk ile Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz "yeniden aşk" iddialarını alevlendirdi.

GörünüÅŸe göre Irina Shayk ile Bradley Cooper, bu iÅŸin sonu net olarak ortaya çıkıncaya kadar hem magazin basınının hem de meraklıların radarında kalacak.

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı


LADY GAGA İLE AŞK SÖYLENTİSİ
Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılığı o dönemde gündeme bomba gibi düşmüşü. Bu ayrılığın nedenleri hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de 2019 yılının Oscar töreninde çok konuşulan Lady Gaga ve Bradley Cooper arasındaki samimiyetti. Birlikte A Star In Born adlı filmde rol alan ikili, tören gecesi birlikte filmin bir şarkısını seslendirmişlerdi.

Lady Gaga ile Bradley Cooper arasında sahneden seyircilere bile ulaÅŸan o elektrik, ikili arasında bir set aÅŸkı doÄŸduÄŸu iddialarına neden olmuÅŸtu. O gece törende Cooper'a niÅŸanlı olduÄŸu Irina Shayk da eÅŸlik etmiÅŸti. Copoer, Oscar gecesi bir yanında niÅŸanlısı Irina Shayk, diÄŸer yanında annesi Gloria Campana ile objektiflere poz vermiÅŸti.

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı

ANNESİNİN ARAYA GİRDİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ
İşte Shayk ile Cooper ayrılığına gerekçe olarak o görüntünün ardından başka iddialar da geldi. İleri sürülenlere göre Shayk ile Cooper'ın arasına annesi Campana girmişti. Çift, Bradley Cooper'ın annesi yüzünden ayrılmıştı. Bu iddialar da yanıtsız kaldı ve bir süre sonra unutuldu.

Haberin Devamı

Irina Shayk'ın adı bu ayrılığın ardından Kanye West ile anıldı. Shayk ve West, birlikte çıktıkları tatilde paparazziler tarafından görüntülendi. Her ne kadar "yeni bir aÅŸk" diye lanse edilse de bu aÅŸkın gerisi gelmedi.

Â

Eski nişanlılar birlikte tatile çıktı: Yeniden aşk mı

COOPER'IN ADI YENİ BİR SÖYLENTİYE KARIŞMIŞTI
Bu arada Shayk ile Cooper'ın geçen sene kasım ayında New York sokaklarında kol kola görüntülenmişlerdi. Bu durum da çiftin barıştığı iddialarının ortaya atılmasına yol açtı. Her ne kadar Cooper hakkında ABD'li siyasetçi Huma Abedin ile aşk yaşadığı söylentileri ortaya atılmıştı. Aktörün eski nişanlısı Irina Shayk ile tatile çıkması ise kafaları karıştırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!