Karısını aldattığı iddiaları bitmek bilmiyor... Meğer derdi başkaymış

Güncelleme Tarihi:

Karısını aldattığı iddiaları bitmek bilmiyor... Meğer derdi başkaymış
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 01, 2024 16:13

İngiliz kraliyet ailesinin üyeleri tarihin her çağında onlarca hatta yüzlerce söylentinin ve haberin merkezinde olur. Ama büyük olasılıkla bu yılın başlarından bu yana Galler Prensi William ve Galler Prensesi Kate hakkında söylenenler bütün hepsinin toplamıyla yarışacak düzeydedir.

Haberin Devamı

Bunun nedenini de herkes biliyor aslında. Kısaca tekrarlamak gerekirse bu yılın ocak ayında Kate Middleton'ın karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre görevinin başında olamayacağı açıklandı.

İşte bu açıklamanın ardından da söylentiler aldı yürüdü... Ama pek az kimsenin aklına nedendir bilinmez, Kate'in gerçekten ciddi bir hastalığı olabileceği geldi.

Galler Prensesi'nin öldüğü de dahil hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir sürü iddia atıldı ortaya. Bunlar arasında en çok öne çıkanı da Kate'in kocası tarafından aldatıldığıydı.

Karısını aldattığı iddiaları bitmek bilmiyor... Meğer derdi başkaymış

WILLIAM İLE ELGİLİ ALDATMA SÖYLENTİLERİ BİTMEK BİLMİYOR 
Aile dostları ve Kral Charles'ın yakın çalışma arkadaşı David Cholmondoley'in karısı Rose Hanbury'nin adı yine piyasaya çıktı.

Haberin Devamı

İleri sürülenlere göre William, Kate'i Rose ile aldatmıştı ve bu duruma artık dayanamayan Prenses de çareyi ortadan kaybolmakta bulmuştu.

Kate, 22 Mart Cuma günü yayınlanan videosunda kanser tedavisi gördüğünü açıklamış olsa da bu konu hala gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Üstelik Kate ile birlikte Prens William'ın da ortadan kaybolması, hatta üç hafta tatil yapacağının açıklanması ortalığı iyice hareketlendirdi.

Kendisi de kanser olan 75 yaşındaki Charles, her fırsatta görevlerini yerine getirirken nasıl olur da ondan çok genç olan 42 yaşındaki Kate hastalığı nedeniyle ortada görünmezdi.

Gala dergisinin Fransa edisyonu da işte bu konuyu masala yatırdı. Prens William'ın neden karısı Kate ile birlikte ortadan kaybolduğunu, bu süreçte ne yaptığını Rose Hanbury ile ilgili iddiaları mercek altına aldı.

Karısını aldattığı iddiaları bitmek bilmiyor... Meğer derdi başkaymış

BÜTÜN DERDİ ÇOCUKLARI
Gala dergisinde yer alan habere göre William, kendisine yöneltilen bütün eleştiriler bir yana son dönemde bütün vaktini üç çocuğu George, Charlotte ve Louis'ye adamış durumda. Elbette karısı Kate'in de en büyük desteği Carole ve Michael Middleton ile birlikte William.

Haberin Devamı

Gala dergisinin ileri sürdüğüne göre Galler Prensi, karısıyla birlikte kanser haberini kamuoyuna duyurmanın zamanlaması konusunda yine çocuklarını düşündüler.

Saint George Kraliyet Cemiyeti başkanı Andrew Simpkin, Paris Match'teki bir makalesinde, Kate ve William'ın, üç çocuklarının kötü haberden en az etkilenmesi için ellerinden geleni yaptı. Kate'in videosunun yayınlanma tarihi de üç çocuğun okulunun tatile girme tarihine göre belilendi.

Paris Match'teki makalede William'ın kendi çocukluğunu çok da mutlu geçirmediği hatırlatılarak üç çocuğunu bundan korumaya çalıştığı vurgulandı.

Simpkin'in makalesinde bu konuda şu satırlar yer alıyor: " William, çocuklarının zarar görmesinden kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapmak istiyor. Ailesine karşı aşırı korumacı hatta belki biraz fazla korumacı."

Haberin Devamı

Yine Simpkin'in makalesine göre Kate ile William, kendi korkularını 10 yaşındaki George, 8 yaşındaki Charlotte ve 5 yaşındaki Louis'ye yansıtmamaya çalışıyor.

Kısaca söylemek gerekirse 2019 yılından bu yana her fırsatta hem sosyal medyada hem de geleneksel medyada ısıtılıp ısıtılıp sunulan "William, karısını Rose ile aldatıyor" iddiası bir kez daha boşa çıkmış oldu.

Ama bu durum, günün birinde bu iddianın yine gündeme gelmesinin engelleneceği anlamına da gelmiyor.

Â

Karısını aldattığı iddiaları bitmek bilmiyor... Meğer derdi başkaymış

Prens William'ın karısı Kate'i Rose Hanbury ile aldattığı iddiaları bir türlü bitmek bilmiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!