Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2022 11:48

Aslında o da kendi alanında belli bir çevrede tanınıyordu. Ama milyonlarca kişi onun adını, dünyanın en zengin ve çapkın girişimcilerinden biri olan Elon Musk'ın sevgilisi olarak tanıdı. Birlikte iki çocuk dünyaya getirip yollarını ayıran ama iletişimlerini hiç koparmayan Musk ile Kanadalı müzisyen sevgilisi Grimes şimdi bambaşka bir konuyla gündemde.

Haberin Devamı

HEM KULAKLARINI HEM DÄ°ÅžLERÄ°NÄ° DÃœZELTTÄ°RMEK Ä°STÄ°YOR
Bunun nedeni de gerçek adı Claire Elise Boucher olan Kanadalı şarkıcı, şarkı sözü yazarı Grimes'ın, kulakları ve dişlerinin görünümünü değiştirmek istemesi. Fakat her ne kadar artık eski sevgilisi olsa da Elon Musk onun bu girişimini onaylamıyor.

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı


İKİ YIL ÖNCE ESTETİK CERRAHLA GÖRÜŞMEYE GİTMİŞ
Grimes, kulaklarının ve dişlerinin görünümünü değiştirmek istediğini Twitter'da paylaştığı bir dizi mesajla dile getirdi. 34 yaşındaki Grimes, iki yıl önce harika bir estetik cerrahtan kulakları üzerinde yapılacak değişiklikleri konuşmak üzere randevu aldığını anlattı. 30'lu yaşlarının ortalarına kadar görünümünde değişiklik yapmayı planladığını da satırlarına ekledi. Grimes daha sonra takipçilerine "Yüzümde yaptıracağım herhangi bir değişikliğin bana yakışacağını düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Haberin Devamı

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

'BÃœTÃœN HAYATIM BOYUNCA BUNU Ä°STEDÄ°M'
Grimes başka bir mesajında da takipçilerine kulak düzelttirme operasyonu geçiren olup olmadığını ve sonucu hakkındami düşüncelerini sordu. Grimes, kulak operasyonundan sonra iyileşme süresi konusunda korkuları olduğunu da ekledi. Grimes "Bir müzisyen olarak bu operasyon bana riskli görünüyor. Ama bunu bütün hayatım boyunca istedim. İnsanların bu konudaki deneyimlerini merak ediyorum" diye devam etti mesajına.

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

'DEZAVANTAJI, OLUMLU GETÄ°RÄ°SÄ°NDEN DAHA FAZLA'
Grimes'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Bunlardan biri de dünyaya getirdiği iki çocuğunun babası ve eski sevgilisi Elon Musk oldu. Musk, Grimes'ın keçe kulaklarını düzelttirme isteğine yanıt olarak "bunun dezavantajı muhtemelen olumlu getirisinden daha ağır basıyor" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ä°KÄ° TANE ÇOCUKLARI VAR: Elon Musk ile Grimes, ilk olarak 2018 yılında bir araya geldiler. Ä°ki sevgili olarak kamuoyu karşısına çıkmaları ise 2020 yılındaki MET Gala'da gerçekleÅŸti. 2020 yılının mayıs ayında X Æ A-12 adını verdikleri bir erkek bebeklerinin dünyaya geldiÄŸini duyurdular. 2022 yılının baÅŸlarında da geçen yıl aralık ayında taşıyıcı anne yöntemiyle bu kez Exa Dark Sideræl adını verdikleri bir kız bebeklerinin doÄŸumunu açıkladılar.

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı


BU İLİŞKİYİ TANIMLAYACAK SÖZCÜK YOK
Grimes, Elon Musk ile ikinci bir bebek sahibi olduklarını bu yılın başlarında Vanity Fair dergisine açıkladı. Her ne kadar bir bebekleri daha olsa da Musk ve Grimes, tekrar bir araya gelmiş değiller. Çünkü Musk, son zamanlarda Avustralyalı oyuncu Natasha Bassett ile birlikte görüntüleniyor. Zaten Grimes da Musk ile ilişkilerini tanımlayacak bir sözcük olmadığını söyledi Vanity Fair dergisine.

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

'BAÅžKALARININ BUNU ANLAMASINI BEKLEMÄ°YORUM'
Kanadalı sanatçı bu konuda "Onu muhtemelen erkek arkadaşım diye tanımlardım. Ama bizim ilişkimiz çok değişken" diye konuştu. Sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: "Farklı evlerde yaşıyoruz. Çok iyi arkadaşız. Her zaman birbirimizi görüyoruz." Grimes, hem kendisinin hem de Musk'ın kendilerine ait yapacak işleri ve farklı hayatları olduğunu belirterek "Ama başka insanların bunu anlamasını beklemiyorum" diyerek sürdürdü sözlerini. Musk ile ilişkilerinin şu anda hiçbir zaman olmadığı kadar iyi olduğunu söyleyen Grimes "Her ikimiz de özgür olmaya ihtiyaç duyuyoruz" dedi. 

Haberin Devamı

Her ne kadar klasik bir iliÅŸki yaÅŸamıyor olsalar da Elon Musk ile Grimes, sahip oldukları çocuklarla yetinmeyecekler Kanadalı sanatçının söylediÄŸine göre. Grimes, Vanity Fair dergisine Musk ile birlikte en az üç ya da dört çocuk daha yapmak istediklerini de söyledi.

Â

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

ÇALIŞANINDAN İKİZ BEBEK SAHİBİ OLDU
50 yaşındaki Elon Musk bugüne kadar üç kez evlendi. Bu evliliklerden ikisini aynı kadınla yaptı. Ünlü oyuncu Amber Heard ile skandala varan bir ilişki yaşadı. Sonra Grimes ile birlikte oldular. Fakat ondan da ayrılıp Natasha Bassett ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Öte yandan görünüşe göre Grimes ile ilişkisine de noktayı koymadı. Grimes ile iletişimini koparmadığı eski sevgilisi Elon Musk, geçen ay şirketinin üst düzey bir çalışanından ikiz bebek sahibi olduğu haberleriyle gündeme gelmişti. 51 yaşındaki Tesla CEO'su, Musk'ın Neuralink'in 36 yaşındaki operasyon direktörü Shivon Zilis ile yaşadığı ilişkiden ikizleri oldu. Böylece Musk, tam 9 çocuk babası oldu.

Haberin Devamı

EVLAT ACISI YAÅžADI: Elon Musk ilk evliliÄŸini gençlik aÅŸkı Justine Wilson ile yaptı. Genç çift, evlendikten sonra Los Angeles'a taşındı. Ä°lk bebekleri Nevada dünyaya geldi. Fakat çiftin mutluluÄŸu yarım kaldı, ikisi de genç yaÅŸta evlat acısı yaÅŸadı. Nevada, henüz 10 haftalıkken ani bebek ölüm sendromundan hayatını kaybetti. Sonra ikiz ve üçüz olmak üzere beÅŸ tane çocukları oldu. Musk, 2010 yılında oÄŸullarını "hayatının aÅŸkı" olarak tanımlamıştı. Elon Musk ile Justine Wilson'ın evliliÄŸi 2008 yılında sona erdi. Musk, boÅŸanmanın ardından oyuncu Talulah Riley ile romantik bir iliÅŸki yaÅŸamaya baÅŸladı. Elon Musk ile boÅŸanan Justine Wilson, Marie Claire dergisine yazdığı bir makalede eski eÅŸinin yeni sevgilisiyle gayet iyi geçindiÄŸini kaleme aldı. Hatta anlattığına göre Musk'ın yeni sevgilisi Riley'e "Ä°ki kadının arkadaÅŸ olduÄŸu ve çeÅŸitli felsefi konularda kafa yorduÄŸu Fransız filmlerindeki gibi yaÅŸamak istediÄŸini" anlatan bir elektronik posta yolladığını da anlattı.

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

Ä°KÄ° KEZ EVLENÄ°P BOÅžANDILAR
Bu arada Elon Musk ile Talulah Riley, 2010 yılında evlendi. Fakat flört etmeye başlamalarından dört, evliliklerinden iki yıl sonra Musk, attığı bir Tweet ile herkesi şaşırttı. Mesajı gayet açık ve netti: "Harika bir dört yıldı. Seni sonsuza kadar seveceğim. Bir gün birini çok mutlu edeceksin." Bu Musk'ın ikinci evliliğinin de sona erdiğinin belgesiydi. 2013 yılında çift tekrar evlendi. Fakat, 2016 yılında Riley boşanma davası açtı. Aynı yılın sonlarında çift ikinci kez boşandı. Talulah Riley, People dergisine verdiği röportajda boşandıktan sonra da görüşmeye devam ettiklerini ve birbirlerini önemsediklerini anlattı.

Haberin Devamı

Kepçe kulak ameliyatına eski sevgiliden onay çıkmadı

'GERÇEKTEN AŞIK OLDUM, ÇOK CANIM YANDI'
Aynı yıl Elon Musk belki de en çok konuşulan gönül ilişkilerinden birini yaşadı. Johnny Depp iyle olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard'e gönlünü kaptırdı. Hatta o sırada Depp'in iddialarıyla ortaya çıkan bir skandala da adı karıştı. Depp, Heard'ün daha kendisiyle evliyken Film çekimi için şehir dışında bulunduğu sırada Elon Musk'ı evlerine aldığını iddia etti. Hatta o anlarda çekildiği ileri sürülen ve Heard ile Musk'ı birlikte gösteren asansör görüntüleri de ortaya çıktı. Amber Heard ve Elon Musk, yoğun çalışma programları nedeniyle 2017'de ayrıldıklarını açıkladı. Fakat görünüşe göre Elon Musk, bu ilişkinin sona ermesiyle büyük bir aşk acısı yaşadı. Heard'ün bir Instagram paylaşımının altına "nala arkadaş olduklarını ve birbirlerini sevdiklerini" belirten bir yorum yaptı. Bu konuda Rolling Stone'a verdiği demeçte de "Gerçekten çok aşıktım ve bu çok kötü canımı yaktı" diye konuştu. 

'YALNIZ UYUMAK BENÄ° ÖLDÜRÜR': Elon Musk bir keresinde romantik iliÅŸkilere bakışını ÅŸu ilginç cümlelerle anlatmıştı: EÄŸer aşık deÄŸilsem, eÄŸer uzun süreli bir sevgilim yoksa ben mutlu olamam. Yalnız uyumak beni öldürür."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!