Charlize Theron sonunda aÅŸka yenildi: YeÅŸil gözlerine kalbini kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2023 17:56

Hollywood'un özel hayatını kapalı kapılar ardında tutmayı çok seven ünlülerinden biri uzun zaman sonra ilk kez yeni aşkıyla el ele görüntülendi. Bir süre önce kendini işine ve iki çocuğuna adadığını açıklayan bu ünlü belli ki aşka daha fazla direnemedi ve yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi.

Haberin Devamı

EL ELE YAKALANDILAR
Bu sözünü ettiğimiz ünlü, Hollywood'un tecrübeli yıldızlarından Charlize Theron. Oyuncu, geçtiğimiz pazar günü yakışıklı model Alex Dimitrijevic ile Los Feliz sokaklarında el ele objektiflere takıldı. Theron ve yeni sevgilisi Dimitrijevic, görüntülendiklerini fark etmelerine rağmen fotoğrafçılara tepki göstermedi.

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

UZUN BOYLU, YEŞİL GÖZLÜ MODEL
Peki Charlize Theron'un yeni aşkı Alex Dimitrijevic kim? Ünlü firmaların tanıtım yüzü olarak kamera karşısına geçen Dimitrijevic, yeşil gözleri ve ak düşmüş saçlarıyla mesleğinin aranan yüzlerinden biri olarak biliniyor. 1.87 santimlik boyuyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

EVLENMELERÄ° BEKLENÄ°RKEN AYRILDILAR
Charlize Theron, bugüne kadar en çok konuşulan ilişkilerinden birini meslektaşı Sean Penn ile yaşamıştı. Herkes onların evlenmesini beklerken çift yollarını ayırdığını düşündü. Theron ile Penn'in neden ayrıldığı da büyük merak konusu olmuştu. Bir iddiaya göre Theron'un Sean Penn'e hiçbir açıklama yapmadan ilişkiyi bitirdiği konuşulmuştu.

Fakat Theron daha sonra verdiği bir röportajda bu konuda şöyle konuştu: "Galiba insanlar bazı sansasyonlar yaratmayı seviyor. Bir ilişki bittikten sonra saçmasapan hikayeler uyduruluyor ve dramlar yaratılıyor. Sean'la konuşmadan, aramalarına ya da mesajlarına cevap vermeden ortadan kaybolma fikri bile çok saçma. İşin doğrusu, biz bir ilişki yaşadık ve yürütemediğimizi anlayınca ayrılık kararını birlikte aldık."

Â

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

UZUN SÜRE NİŞANLI KALDILAR; Theron, Stuart Townsend ile 2001 ile 2011 yılları arasında nişanlıydı. Çift uzun ilişkinin ardından yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

'MECBUR KALIRSAM ÃœZÃœLÃœRÃœM'
Güzel oyuncu birkaç ay önce sevgilileriyle ilgili çarpıcı açıklamalar da yapmıştı. Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda eğer gerekirse çocukları için kariyerini feda edebileceğini söyledi Theron.

Bir soru üzerine bu hayatta kendisi için bir şeyler yapabilmenin kendisi için önemli olduğunu söyledi güzel oyuncu. Çocuk yaşında başına gelen aile trajedisinin kendisine öğrettiği bir şey olduğunun altını çizdi: "Bu hayatta herhangi bir şeye sonsuza kadar sahip olamazsınız."

Yaşı 50'ye yaklaştıkça bazı şeylerin ayırdına daha iyi vardığını belirten güzel oyuncu, çocuklarının da aile hayatı ile işini dengelemesi konusunda kendisine yardımcı olduğunu belirtti. Hem anne olmayı hem de oyuncu ve yapımcı olmayı sevdiğini anlatan Theron, günün birinde birisi gelip kendisine oyunculuk ile annelik arasında bir tercih yapması gerektiğini söylerse üzülebileceğini saklamadı.

Haberin Devamı

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

ANNELİK SERÜVENİ 2012'DE BAŞLADI: ÜLKESİNDE GÖRDÜKLERİNDEN ETKİLENDİ
Aslında Theron'un hayranları bu durumu çok iyi bilir. Güzel oyuncu her iki çocuğunu da kendisi dünyaya getirmedi. Yani onları evlat edindi. Oscar ödüllü Theron'un annelik serüveni 2012 yılında Jackson'ı evlat edinmesiyle başladı.

Sonra 2015 yılına gelindiğinde bu kez de August'u evlat edindi. Aslına bakılırsa Theron, her iki çocuğunu da evlat edindiğinde doğurganlık çağını geride bırakmamıştı. Çocuk doğurmak yerine evlat edinmek onun için tamamen bilinçli bir tercih. Bu konuda doğup belli bir yaşa kadar yaşadığı Güney Afrika'da tanık olduklarının büyük etkisi var. Ana vatanında geçirdiği yılları içinde toplumda birçok yardıma muhtaç yetim çocuğun zorlu yaşamlarına tanıklık etti. Sonra da kendi hayatıyla ilgili çocuk dünyaya getirmek yerine evlat edinme fikri yerleşti kafasına.

Haberin Devamı

Charlize Theron sonunda aşka yenildi: Yeşil gözlerine kalbini kaptırdı

PARNTERLERİME DOĞURMAK İSTEMEDİĞİM KONUSUNDA HEP DÜRÜST DAVRANDIM
Birçok kadının aksine Charlize Theron, hiçbir zaman kendisi bir çocuk dünyaya getirmeyi istememiş. Bunu da bir röportajında bu konuda şunları söylemişti Theron: "Bir ilişki içinde olduğun zamanlarda da partnerlerime karşı hep dürüst oldum. Onlara evlat edinme hakkındaki görüşlerimi ve benim ailemin nasıl olacağını anlattım." Theron'un söylediğine göre birçok kadın için ikinci ya da üçünü tercih hatta son çare olan evlat edinme onun her zaman ilk hedefi oldu. "Evlat edinme benim için ikinci seçenek değildi. Her zaman ilk seçimimdi" diyerek bu konudaki görüşlerini de ifade ediyor Theron.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!