Esra Erol'da Nevruz hanımın söylediği yalan ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolda Nevruz hanımın söylediği yalan ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 18:25

Esra Erol’da Evlen Benimle programına damgasını vuran Nevruz Hanım'ın istekleri bitmek bilmiyor. Kendisine gelen her talibe 'hayır' cevabını veren Nevruz Hanım'ın aslında 8 yıl evli kaldığı ortaya çıktı. İşte; Nevruz hanım'ın '' hiç evlenmedim'' dediği yalanın detayları.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün yayınlanan “Esra Erol’da Evlen Benimle”de yine ilginç anlar yaşandı. İstekleri ile Esra Erol’u dahi şoke eden Nevruz hanım, “Ben hiç evlilik yapmadım, gelecek olan adaylarında hiç evlilik yapmamış olmasını istiyorum.” demişti.

2006 - 2014 yılları arasında bir resmi evlilik yapmış!

Esra Erol’un Nevruz’a “daha önce evlendin mi?” diye sorması üzerine “Hayır evlenmedim” diyerek yanıt veren Nevruz hanım, Gelinlikli fotoğrafının ortaya çıkması ile şoke oldu.

Bugün yayınlanan Esra Erol’da Evlen Benimle Programında Nevruz hanımın daha önce resmi bir evlilik yaptığı ve boşandığı ortaya çıktı.

Esra Erolda Nevruz hanımın söylediği yalan ortaya çıktı

Haberin Devamı

2006 - 2014 yılları arasında F.T adlı kişi ile resmi bir evlilik yapan ve Nevruz hanım, resmi nikahla evlendiğini itiraf etti, ancak bu evlilik formalite bir evlilikti dedi. Daha önce evlendiği kişi için, “o benim erkek arkadaşımdı.” diyen Nevruz hanım, “o evlilik formalite bir evlilikti, benim için bir şey ifade etmiyordu.” şeklinde konuştu.

Evlilik programında vajinismus olduğunu söyledi

Haberin Devamı

Şimdiye kadar yaptığı evliliklerinin formalite gereği olduğu vurgulayan Nevruz, biten evliliklerinde hiç cinsellik yaşamadığını belirtti. Vajinismus hastalığı taşıdığını söyleyerek herkesi şaşkına çeviren Nevruz yeni talibiyle de görüştü. Sunucu Esra Erol ise yaşadığı bu sorunun tedavisi için gerekli yardımı yapabileceğini söyledi.

Nevruz hanım neler istemişti?

Adaylarımın Nişantaşı, Etiler, Moda, Cihangir, 3.köprünün Ucundan gelmelerini İstiyorum!

İlginç istekleri ile stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına sebep olan Nevruz hanım, “Ben kriterlerimi tam olarak söylemedim. Ahlaklı birisini istiyorum, İstanbul içi istiyorum, 35 ve 35 yaş arası istiyorum, boyu kesinlikle 1.70 - 1.75 arası olsun istiyorum, kesinlikle evlenmiş - boşanmış biri istemiyorum, adaylarımın Nişantaşı, Etiler, Moda, Cihangir, Caddebostan ve ille de 3. köprünün ucunu istiyorum, İlle de Rizemi istiyorum (ünlü şarkıcı Tarkan’ı kast ederek), Allahın aslanını istiyorum ille de.” dedi.

Haberin Devamı

Esra Erol’un “Tarkan’ın ikizi geldi olur mu?” soruna ise Nevruz hanım, “Hayır olmaz. Ancak Tarkan’ın kendisi olabilir.” dedi.

Stüdyodan gelen eleştiriler üzerine Nevruz hanım, “Niye ben Tarkan’a olmaz mıyım?, Resimleri yan yana koyunca yakıştıramadınız mı? Ben kapalıyım diye mi böyle oluyor?” diyerek stüdyodaki diğer gelin ve damat adaylarına sordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!