Hadi gidelim

Güncelleme Tarihi:

Hadi gidelim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2023 14:04

Şehre dönüşün başlamasıyla birlikte çocuklarla gidilebilecek etkinliklerin de sayısı çoğaldı. Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda “Çizgi Festivali”, Trabzon’da “Winnie The Pooh” müzikali ve daha fazlası küçükleri bekliyor.

Haberin Devamı

SINIRSIZ HAYAL GÜCÜ

LEGO-severler için 4 boyutlu sinema deneyimi sunan LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, ‘LEGO DREAMZzz’ filmiyle ziyaretçilerini keyifli bir maceraya davet ediyor. 4D sinema teknolojisiyle hazırlanan film izleyicilere sadece görsel ve işitsel bir deneyim sunmakla kalmayıp, filmdeki olayları doğrudan hissetmelerini de sağlıyor. Rüzgârın esintisi, su sıçramaları ve hatta filmdeki karakterlerin hareketleri ziyaretçilere gerçek zamanlı olarak yaşatılıyor. LEGO dünyasının renkli ve heyecan verici atmosferi tam anlamıyla salonda hissediliyor.

Hadi gidelim

Yer: İstanbul, LEGOLAND Discovery Centre
Tarih: 31 Aralık’a kadar

Haberin Devamı

Saat: Gün içinde tekrar eden seanslar

Yaş: Sınırsız
İletişim: (0216) 545 72 53
Discovery Centre ziyaretçilerine ücretsiz

 

BAL KAVANOZUNU KİM BULACAK?

Winnie, Rex,Tiggy ve eşek Eeyo’nun bir sabah Win’in bal kavanozunun kaybolmasını öğrenmeleriyle serüven başlıyor. ‘Winnie The Pooh’ çocuk müzikali, eğlenceli müzikleri ve sevimli maskotlarıyla minik seyircilerini eğlendirmeye devam ediyor.

Hadi gidelim

Yer: Trabzon, Karadeniz Teknik Üniversitesi AKM Salonu
Tarih: 29 Eylül
Saat: 18.00
Yaş: 2+
İletişim: (0462) 325 32 05
Ücret: 134 lira.

AİLE BOYU FESTİVAL

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Çizgi Festivali, bu hafta sonu Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleşecek. Birçok yayınevi, dernek ve platformun katıldığı festivalde üç gün boyunca yetişkinler için kurulan stantlarda çizgi roman ve karikatür dergileri okurları ile buluşacak. Çocuklar ve gençler için de resim ve boyama üzerine birbirinden renkli atölyeler düzenlenecek.

Hadi gidelim

Haberin Devamı

Yer: İstanbul, Kadıköy Yoğurtçu Parkı
Tarih: 23-24 Eylül

Saat: 10.00-19.00
Yaş: Sınırsız
İletişim: (0216) 545 72 53
Ücretsiz

FANTEZİ DOLU BİR YOLCULUK

Dört oyuncuya, kuklaların, dansın ve müziğin eşlik ettiği ‘Yumurtadan Çıkan Fil’ oyunu küçük yaştaki seyircileri günlük hayattan alarak fantezi dolu bir dünyaya davet ediyor.

Hadi gidelim

Yer: İstanbul, Zorlu PSM
Tarih: 1 Ekim

Saat: 11.00
Yaş: 2+
İletişim: (0212) 912 37 76

Ücret: 2 bilet: 400,00, tek bilet 240 lira.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!