2013’ün ilk haftası

Güncelleme Tarihi:

2013’ün ilk haftası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 00:00

Yengeç ve Başaklar’ı romantizm; İkizler ve Akrepler’i harika bir haftasonu bekliyor

Haberin Devamı

KOÇ
Terfi haberi alabilirsiniz
17 Ocak’a kadar Merkür profesyonel yaşamınızda etkili heyecan verici öneriler ya da bir terfi haberi duyabilirsiniz. İşinizle ilgili bir Facebook ya da Twitter sayfası hazırlamayı düşünüyorsanız, tam zamanı.

BOĞA
Yeni şeyler öğrenin
Güneş ne zaman Plüto’yla buluşsa karşımıza yeni imkanlar çıkar. Önümüzdeki günlerde yeni bir şeyler öğrenmenin tam zamanı. Eğer bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız müze ya da tarihi bir alan gezmek size iyi gelecek.

İKİZLER
Harika bir haftasonu
Bu hafta güneşin Plüto’yla buluşması kendinizi geliştirmek için yeni yollar keşfedeceğinizin habercisi. Mars seyahatlerinizde etkili olmaya başlayacak ve harika bir haftasonu geçirmenizi sağlayacak.

YENGEÇ
Taze bir başlangıç
Bu hafta partnerinizle ya da yakın bir arkadaşınızla konuşmak için can atıyorsunuz. Bu kez birbirinizi doğru anlamak için tüm şartlar uygun. Pazartesi ilişkinizde taze bir başlangıç olacak, tam da yeni yılda olması gerektiği gibi.

Haberin Devamı

ASLAN
Yeni yıl kararları
Bugün, sağlıklı yaşamak için kararlar almaya başlayacaksınız. Hayatınıza yeni rutinler koymak için ideal bir dönem. Cuma gününden itibaren Mars’ın Jupiter’le iletişime geçmesiyle başarıyı yakalamanız an meselesi.

BAŞAK
Beş yıldızlı romantizm
Bugün, romantizm açısından beş yıldızlık bir gün. Pazartesi gününden itibaren Merkür’ün Oğlak burcuna girmesiyle yaratıcı fikirlerle dolacaksınız. Eğer kendi işinizi yönetiyorsanız gelişimleri bekleyin.

TERAZİ
Yeni dekorasyon zamanı
Bu haftasonu evle ilgileneceksiniz. Eğer yaşadığınız yeri genişletmeyi düşünüyorsanız, yeni bir dekorasyonun tam zamanı. Pazartesi günü Merkür’ün Oğlak burcuna girmesiyle daha düzenli bir hayat isteyebilirsiniz. x

AKREP
Ateşli konuşmalar yapacaksınız
Bu haftasonu ateşli konuşmalar yaşayabilirsiniz. Kimi zaman korkutucu görünse de, merak etmeyin işinize yarayacaklar. Cuma günüyse Mars, evinizde arkadaşlarınızla harika vakit geçirmenize destek olacak.

YAY
Bütçe yapmanın tam zamanı
Bütçe planlaması yapmanın tam zamanı. Ne kadar çok gereksiz harcamanız olduğunu keşfedeceksiniz. Pazartesi günü Merkür’ün Oğlak burcuna girmesiyle işinizle ilgili beklediğiniz haberleri alacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK
Kursa kaydolabilirsiniz
Bu haftasonu bir arkadaşınızın desteğinize ihtiyacı olabilir. Bir yakınınızın kaybı olduysa ona güç vermek için yanında olacaksınız. Eğer bir kursa kayıt olmayı düşünüyorsanız, pazartesi günü bunun için biçilmiş kaftan.

KOVA
Kendinizi özgür hissedeceksiniz
Şu sıralar hayatınızın bir dönemini kapatıp yeni bir yola girmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Eğer durum böyleyse Güneş’in Plüto’yla buluşması, size yardımcı olacak. Pazartesi gününden itibaren kendini daha özgür hissedebilirsiniz.

BALIK
Yeni bağlantılar kurun
Bu haftasonu arkadaşlarınızla yakınlaşmanız için çok uygun. Pazartesi günüyse Merkür, hayatınızın önemli kararlarıyla ilgili yeni bağlantılar kurmanıza yardımcı olacak. Bu yüzden etkinliklere katılmaya özen gösterin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!