Son dakika! Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü... Okan Buruk ve İsmail Kartal'dan ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2023 05:39

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa ileri bir tarihe ertelendi. Galatasaray ve Fenerbahçe Riyad'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na akın eden taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, andımızı da okudu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta oynanması planlanan ancak organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Süper Kupa sonrası Galatasaray kafilesi yurda dönmek üzere yola çıktı. Gece yarısı Riyad'dan kalkan uçağı karşılamak isteyen yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar da İstanbul Havalimanı'na akın etti. Taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, andımızı da okudu. 

DURSUN ÖZBEK SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

CNN Türk muhabiri Serdar Er'in İstanbul Havalimanı'nda yaşananları saniye saniye aktardı. Galatasaray, saat 05.30 sıralarında yurda döndü. Futbolcular ve Galatasaray heyeti uçak indikten 10 dakika sonra İstanbul Havalimanı'nı terk etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, soruları cevaplamadan havalimanından ayrıldı.

Haberin Devamı

Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü... Okan Buruk ve İsmail Kartaldan ilk açıklama

"KULÜBÜMÜZ GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTI"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise taraftarları selamladı. Buruk, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı" diye cevap verdi.

Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü... Okan Buruk ve İsmail Kartaldan ilk açıklama

FENERBAHÇE YURDA DÖNDÜ

Galatasaray'ın ardından saat 06.30 sularında Fenerbahçe de İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Sarı-lacivertli kafile, gece yarısı Riyad'dan kalkan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Takımlarını karşılamak için havalimanına gelen çok sayıda taraftar da Başkan Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular. Ellerinde bayraklarla takıma destek veren taraftarlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" tezahüratı yaptılar.

İSMAİL KARTAL: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Teknik direktör İsmail Kartal da takım otobüsünden taraftarlara seslenerek, "Tüm taraftarlara buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü... Okan Buruk ve İsmail Kartaldan ilk açıklama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!