Görüntü kötü

ŞENOL Güneş, Lille maçını düşünerek rotasyona gitmiş.

Haberin Devamı

Ofansif bir kadro sahaya sürdü ama sahadaki kadronun ofansif olduğu anlaşılmadı. Volkan, Adrian ve Henrique’nin özellikle ilk yarıda sahada ne yaptıklarını ben çözemedim. Varlıkları ile yoklukları belli değildi. Burak ise tuhaf bir sinirlilik içinde. Hatta Murat’a attığı kasti dirsek hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Atılmalıydı ve oyunda kalmaması gerekirdi. Futbol oynamadı. Rakip ve rakip seyirciyle dalaştı durdu maç boyunca. Hatta devre arasında hırsını alamayarak kameramanla bile tartıştı.

İkramı yiyemedi

Sivasspor daha derli topluydu ve defansını da sağlam tutunca, puan almayı başardı. İkinci yarıda şans Trabzonspor’un yanındaydı ama onlar bunu da değerlendiremedi.
Sivasspor gol aradıkça, savunmada inanılmaz boşluklar verdi. Bu bölümdeki futbol bize soğuğu unutturdu. Seyir zevki güzel bir maç izlemeye başladık.
Trabzonspor hiç beklemediği bir anda galibiyet golünü buldu. Borjan inanılmaz bir hata yaparak topu elinden kaçırdı, Volkan da fırsatçılığını gösterdi. Ancak, Trabzonspor bu ikramı da yiyemedi. Erman Kılıç, heveslerini kursaklarında bıraktı.
Beraberlik sonrası bordo mavililer de skora razı oldu. Akıllarda Lille maçı vardı. Ancak, hiç de iyi sinyaller vermediler. Bir puanı kazanan Trabzonspor, iki puanı kaybeden ise Sivasspor oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da teknik heyet ve futbolcuların akıllarda Lille maçı vardı. Ancak, dünkü görüntüleriyle hiç de iyi sinyaller vermediler.

Yazarın Tüm Yazıları