Giray böyle istedi

FUTBOL oynamayı şöyle bir kenara bırakın ancak kar topu oynanabilecek bir zemin.

Haberin Devamı

Ancak Trabzonspor maça öyle bir başladı ki, ne kar dinledi ne de soğuk hava. Bu güneşe kar dayanmaz diye bir deyim vardır. Gerçekten de bu Trabzonspor’a Bursaspor’un daha fazla direnemeyeceği daha ilk dakikalarda belli olmuştu.
Sahada ne isdeğini bilen ve artık kaybedilen bir puanın bile hesabını iyi yapan bir Trabzonspor vardı. Daha önceki maçlarda olduğu gibi tam strese girilecekken Giray ortaya çıktı, sorunu giderdi. Geçen hafta G.Saray’ı deviren Bursaspor ise ilk yarıda yalnızca Trabzonspor’u seyretti...

Davetiye çıkardı

İkinci yarı çok tuhaf başladı. Trabzonspor sanki 1-0’ı yeterli gördü. Bursaspor üstüme gelsin diye davetiye çıkardı. Bu kibar ve nazikçe daveti Ozan geri çevirmedi, skoru eşitledi. Bir takım ilk yarıda farklı, ikinci yarıda bu kadar farklı olamaz... Ama akşam Giray’ın akşamıydı. Giray Kaçar bir daha kafasını konuşturdu. Hep Burak ortaya çıkacak değildi ya. Bu karlı ve soğuk geceyi Giray ısıtıverdi. Kafasını çalıştırıp, Karadeniz Fırtınası’na 3 puan kazandırdı.
Şu bir gerçek ki bu sezon Trabzonspor sıkıntıyı seviyor. Herhalde sezon sonuna kadar bu böyle devam edecek...

Haberin Devamı

Olcan kayboldu!

Trabzonspor’un son haftalardaki yıldızı Olcan’ı dün gece gözlerim çok aradı. Karşılaşmanın ilk on on dakikasına kadar Bursaspor sağ kanadını adeta felç etti Olcar. Ancak ondan sonra ortadan kayboldu. Sanki sanırsınız Olcan kardan adam oldu!..
Devre bitene kadar Olcan’ı ara ki bulasınız. Herhalde bu maçta ‘iyi oynamama’ hakkını kullandı. Olsun, o kadar da hakkı var diyelim...

Yazarın Tüm Yazıları