‘Zor dönemden geçiyoruz’

Güncelleme Tarihi:

‘Zor dönemden geçiyoruz’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 01:00

Önlerinde Trabzonspor ve Olympiakos ile oynayacakları zorlu maçlar olduğunu belirten Kamerunlu futbolcu, “Ndiaye’nin gelişi ile birlikte ofansif gücümüz daha da güçlenecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig takımlarından Osmanlıspor’un golcü futbolcusu Pierre Webo, zor bir dönemden geçtiklerini, kadrodaki eksik futbolcuların aralarına katılmalarının ardından çok daha iyi olacaklarını söyledi. Webo, “Önümüzdeki maçların önemini biliyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Motivasyon olarak iyi durumdayız ve ne yapmamız gerektiğini biliyoruz” dedi.
Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Badou Ndiaye ile ofansif anlamda daha da güçleneceklerini belirten Webo, “Diğer eksiklerimizin de aramıza katılmasının ardından çok daha iyi olacağız” ifadesini kullandı. Performanslarıyla, rakiplerinin saygısını kazandıklarını dile getiren Webo, şöyle konuştu:
“Sıralamada gerimizde ve bizim seviyemizdeki takımların saygısını kazandığımız için onlara karşı oynadığımız maçlar zor geçiyor. Bize savunmada daha fazla sıkıntı yaşatıyorlar. Antalyaspor maçını örnek verebiliriz. Kontrol bizdeydi ancak son dakikalarda iki pozisyon, ikisi de gol oldu. Büyük takımlara karşı hem daha iyi motive oluyorsunuz hem de size karşı puan almak istedikleri için üstünüze geliyorlar. Belki bu bizim işimizi kolaylaştırıyor ama seviyemizdeki ya da altımızdaki takımlar, 1 puan çok önemli olduğu için savunmada çok dikkatliler. Bu da bizim işimi zorlaştırıyor.”
UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Yunanistan ekibi Olympiakos’a saygı duyduklarını belirten Webo, “Bütün saygımıza rağmen önümüzde zor bir dönemden çıkan Trabzonspor ile oynayacağımız maç var ve biz de öncelikle bu karşılaşmayı düşünüyoruz. Avrupa kupalarında oynadığımız maçlara nasıl hazırlandıysak Olympiakos’a karşı da öyle hazırlanacağız” diye görüşlerini aktardı.

Haberin Devamı

HEDEF AVRUPA KUPALARINA KATILMAK

Başkent ekibinin kalecisi Hakan Arıkan, final oynamayı hedefledikleri Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendiklerini, önlerinde artık iki hedef kaldığını dile getirdi.
UEFA Avrupa Ligi’nde gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirten Hakan, sezonu ise yine Avrupa kupalarına katılacak bir dereceyle bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!