Zolan'dan Çameli çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Zolandan Çameli çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 17:00

Zolan'dan Çameli çıkarması

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli ilçesine giderek kurumunun ilçede gerçekleştirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Çameli'de kurumunun kente kazandırdığı hizmetleri inceledi. Çameli Belediye Başkanı Ak Partili Cengiz Arslan'ın karşıladığı Zolan'ın Çameli ziyaretine; Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Ali Aydın da katıldı.

Çameli Belediyesi Başkanı Arslan'ı makamında ziyaret eden Zolan, bir süre önce inşaatına başlanan Çameli İlçe OtobüsTerminalı'ni gezip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımı süren Hayri Dev Kültür Merkezi'ndeki çalışmaları inceleyen Zolan, Kalınkoz Mahallesi'nde yapılan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın yeni itfaiye binasının açılışını yaptı. Çameli'de yapımı süren kilit parke taşı döşeme çalışmaları inceleyen Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına destek olduğu Sarıkavak Camisi'nin de açılışını gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçeye yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Zolan'a teşekkür etti. 2014'de Büyükşehir Yasası ile birlikte Çameli'ye hizmetin nasıl geleceği vatandaşın merak ettiğini söyleyen Arslan, "Çameli, Büyükşehir Belediyesi'nden en fazla yatırımları alan ilçemizden bir tanesi oldu. Büyükşehir Çameli'ye çok şey kazandırdı" dedi.

Çameli'nin Denizli'nin turizm merkezlerinden biri olacağını belirten Başkan Zolan, "Çameli'ye her gelişimizde heyecanlanıyoruz. Büyükşehir kapsamına giren Çameli her alanda güzel hizmetler alıyor. Verdiğimiz sözler bir bir yerine geliyor. Verilen söz yerine geldiğinde de bizim omuzlarımızdaki yük azalmış oluyor. Çameli merkezde ve Kalınkoz'da itfaiye binası yaptık, Elmalı Bölgesi'nde de yapıyoruz. Tüm itfaiye ekiplerimiz 24 saat nöbette. Altyapı bitmeden inşallah arıtma tesisini de bitirmiş olacağız. Söz verdiğimiz her işi tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kısa sürede otogarımızı da hizmete alacağız. Çameli hızla gelişen bir ilçe. Her türlü ihtiyacını karşılamak için gayret gösteriyoruz. Çameli ileride bir turizm merkezi olacak. Şimdiden bunun  hazırlıklarını yapıyoruz"  diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!