Ziynet Sali’ye yağmur altında sevgi seli

Güncelleme Tarihi:

Ziynet Sali’ye yağmur altında sevgi seli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 12:06

Ziynet Sali’ye yağmur altında sevgi seli

Haberin Devamı

GİRESUN (DHA) – 40. Uluslararası Giresun Aksu Festivali, pop müzik sanatçısı Ziynet Sali’nin muhteşem konseriyle sona erdi.

Atatürk Meydanı’nda yağmur altında saatlerce bekleyen binlerce hayranının önüne çıkan Ziynet Sali, sevenlerini hareketli parçalarıyla coşturdu. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren sanatçıya meydanı dolduran binlerce hayranı da konserin sonuna kadar eşlik etti. Giresunlu sevenlerine hitap eden Ziynet Sali, “40. festival yılınızı aşkla kutluyorum, sizi tebrik ediyorum. İlk kez Giresun’a geldim. Böyle sıcak bir karşılama ve ilgi karşısında oldukça mutluyum. Beni sizlerle buluşturan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu da vatandaşlara seslendi, festivale gençlerin istediği sanatçıları getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Yağışlara rağmen bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizlerde sizler için en iyi sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Ziynet hanımın çok iyi bir sahnesi var. Yağmur altında, bu meydanı doldurdunuz. Eğleneceğinize eminim. Ziynet Sali’ye de festivalimize verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum. Giresun’u, sizleri seviyoruz. Giresun her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Başkan Aksu, Ziynet Sali’ye çiçek, fındık sepeti ve “Fındık Başımın Tacı” heykeli hediye etti. Sanatçı Ziynet Sali de, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu sahneden İzmir Marşı ile uğurladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!