GeriSeyahat Zeynep Casalini’nin seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Zeynep Casalini’nin seyir defteri

Zeynep Casalini’nin seyir defteri

Şarkıcı Zeynep Casalini, eşi ve bebeğiyle Bodrum’da yaşıyor. Doğada yürümeyi, az keşfedilmiş yerlere seyahati seviyor. Hayalindeki seyahat Greenpeace gemisiyle Kuzey Kutbu’na gitmek. İşte favori mekânları.

OTEL

İzmir, Key Otel

Konserler için İzmir’e gittiğimizde Key Otel’i keşfettik. Kordonboyu’nda, 5 yıldızlı ama butik anlayışında ve personeli çok başarılı. Tavsiye ederim. İki kişi konaklamanın fiyatı kahvaltı dahil 145 Euro’dan başlıyor.
(www.keyhotel.com)

Bafa Heraklia, Karia Pansiyon

Ailece sık gidiyoruz, artık evimiz gibi. Biz vejetaryeniz. Cennet Hanım’ın yaptığı nefis sebze yemeklerine bayılıyoruz. İsteyenler Bafa’dan çıkan balıkları da tadabilir. En mühim konu temizliği. Sahibi Emin Bey, aynı zamanda civarda rehberlik de yapıyor. Biz genellikle kendi rotamızı izliyoruz. Bebekten sonra kayalardan değil de patikalardan ilerliyoruz. Doğası çok güzel. İki kişi yarım pansiyon konaklamanın fiyatı 180 TL. (www.kariapension.com)

Şirince, Nişanyan Evleri

Buraya da sık gidiyoruz. Eğer bu röportajı okuyorsanız kıyamet kopmamış demektir (!) Yemekleri gerçekten inanılmaz başarılı. Konakladığınız her ev başka güzel. 2 kişilik konaklama fiyatı kahvaltı dahil 340 TL’den başlıyor. (www.nisanyan.com)

RESTORAN

Begonvil Cafe Restaurant, Bodrum

Burada herkes için yemek var. Çorbalar, ev yemekleri... Vejetaryen beslenenlere hatta çiğ besin tüketenlere bile hitap ediyor. Ayrıca el yapımı çikolata ve pasta tadabilirsiniz. (Tel: 0252 317 13 66)

Zencefil Restaurant, Beyoğlu

Hem mekânı hem de yemeklerini çok beğenirim. Sebze yemekleri, bitki çayları denenmeli. Burası ilk vejetaryen restoranlardan. (Tel: 0 212 243 82 34)

GECE KULÜBÜ

Bodrum Marina Yatch Club

Senelerdir başka hiçbir gece kulübüne gitmişliğim yok. Bodrum Kalesi manzaralı. Zengin şarap ve kokteyl mönüsü var. Kışın her gece canlı müzik ve DJ eşliğinde yemek yiyebilir, dans edebilirsiniz.
(www.marinayachtclub.com)

 

False