Zeybekçi, "Denizli'mize hayırlı uğurlu olsun"

Güncelleme Tarihi:

Zeybekçi, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 13:48

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, ailesiyle birlikte memleketi Denizli'de oyunu kullandı.

Haberin Devamı

Erken seçimin hayırlı olmasını temenni eden Bakan Zeybekci, "Son 1.5 yılda dördüncü seçimimizi yaptık. İnşallah, 3-4 yıllık seçimsiz bir dönem önümüzde görünüyor" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, oğlu Atilla Zeybekci ve kızı Fatma Zeybekci ile birlikte oy kullanmak için Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evinden, yönetimindeki otomobille Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi'ne geldi. Ailesiyle birlikte 1080 nolu sandık görevlileriyle tek tek tokalaştıktan sonra oyunu atan Zeybekci'ye bazı vatandaşlar seçmen listesinde isimlerinin olmadığını, bu nedenle oy kullanamadıklarını söyledi. Zeybekci de "Keşke önceden isimlerinizi kontrol etseydiniz, son günü beklemeseydiniz" yanıtını verdi.


3-4 YIL SEÇİMSİZ DÖNEMİ ÖNGÖRDÜ
Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Zeybekci, "Milletimize, memleketimize, Denizli'mize hayırlı uğurlu olsun. Son 1.5 yıl içinde dördüncü seçimimizi yaptık. 30 Mart, 10 Ağustos, 7 Haziran ve 1 Kasım'da sandık başına gittik. İnşallah 3-4 yıllık seçimsiz bir dönem önümüzde görünüyor. Bu gece ve yarın diliyoruz ve temenni ediyoruz ki; Tek partili, istikrarlı bir hükümet dönemi başlayacak. 1.5 yıldan beri ertelenen ve ötelenen, gerek reel gerek özel sektör, ekonomi de, her alanda istekler, talepler, yatırımlar, projeler ile ilgili çok önemli bir süreç başlayacak. Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin" dedi.
1 Kasım'da önemli bir süreç başlayacağını sözlerine ekleyen Zeybekci, Denizli'deki seçim kampanyasında görevli iken kazada ölen gazeteci İlyas Haytan ve Alperen Ersoy'a Allah'tan rahmet dilediğini söyleyerek, "Seçim kampanyası boyunca gazeteci arkadaşlarımızı çok yorduk. Çok koşturdular. Basın çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Hakikaten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Vatandaşın haber alma hakkını en doğru, en tarafsız bir şekilde ulaştırmaya çalışıyorsunuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!