'Zamanın Ruhu' bu sergide

Güncelleme Tarihi:

Zamanın Ruhu bu sergide
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 01:09

Konak Belediyesi'nin Kedi Kültür Sanat Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği 'Zamanın Ruhu' adlı koleksiyon sergisinin açılışı Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Birbirinden değerli eserlerin ilk kez birarada görücüye çıktığı serginin açılışına Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Eser Atak, Kedi Kültür Sanat Merkezi kurucularından Güniz Gürsoy Can'ın yanı sıra çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı. 19 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılışında söz alan Güniz Gürsoy Can, katkılarından ötürü Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür etti.

Adnan Turani, Aysel Çırpanlı, Batuhan Yüce, Bedri Baykam, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Bedri Karayağmurlar, Burhan Doğançay, Çetin Erokay, Gencay Kasapçı, Hasan Rastgeldi, Levent Gedizlioğlu, Mustafa Ata, Nail Özlüsoylu, Nuran Tanrıverdi, Oktay Anılanmert, Selami Yıldırım, Süleyman Saim Tekcan, Reyhan Özlen ve Yusuf Tuvi gibi önemli isimlerin eserlerinden oluşan Zamanın Ruhu Sergisi 2 Şubat tarihine kadar Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyarete açık olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!