Zabıtadan bayram denetimi

Güncelleme Tarihi:

Zabıtadan bayram denetimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 15:55

Zabıtadan bayram denetimi

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla artan tatlı ihtiyacını karşılayacak olan pastanelere yönelik denetim yaptı. Denetimlerde eksiklik bulunan iş yerleri hakkında tutanak tutuldu.

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastanelere yönelik denetim yaptı. İş yerlerinin genel temizliği, gıdaların üretim ve saklanma koşulları, çalışanların hijyen belgesi gibi konular incelendi.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, özellikle gıda üretim ve tüketimi yapılan iş yerlerine yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü, bu konuda eksikliği tespit edilen iş yerleri hakkında tutanak tutulduğunu söyledi. Çataltepe, "Amacımız iş yerlerimize ceza kesmek, iş yerlerimizi kapatmak değil. Ancak halkımızın sağlığını doğrudan ilgilendiren bir konuda iş yerlerimizin de dikkatli ve duyarlı olmaları gerekiyor. Özellikle Ramazan Bayramı'nda vatandaşımızın tatlı tüketiminin arttığı da göz önünde bulundurularak denetimlerimizi yapıyoruz. Bu konularda kesinlikle herhangi bir eksikliğe göz yummamız söz konusu değil. Eksikliği bulunmayan iş yerlerimiz adına da işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!