Yüreğir Belediyespor, küme yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Yüreğir Belediyespor, küme yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 09:48

YÜREĞİR Belediyespor’un 2’nci Küme Büyükler C Grubu’nda başarılı grafik çizen genç takımı, grubu birinci tamamlayarak 1’inci Amatör Küme’ye yükseldi.

Haberin Devamı

Amatör liglerde 8 ayrı grupta mücadele veren Yüreğir Belediyespor’un diğer guruplarda da başarılı sonuçlar aldığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 1’inci Amatör Küme’ye yükselen takımlarını kutladı.

12 ve 17 yaş arası tüm kategorilerde başarılı bir sezon geçirdiklerini anlatan başkan Çelikcan, amatörde mücadele eden lisanslı 315 sporcularının olduğunu belirtirken, şunları söyledi: "Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz. En önemlisi gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz. Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir’in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz."

SPORA YATIRIM

İlçede 8 spor tesisini hayata geçirdiklerini belirten başkan Çelikcan, Yüreğir’i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini belirtirken, sözlerini şöyle tamamladı:

"PTT Evleri Mahallesi’ne 2, Sarıçam Mahallesi’ne 1 ve Levent Mahallesi’ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yaptık. Yakın zamanda tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Aynı proje kapsamında devam eden Solaklı Mahallesi Spor Tesisi inşaatı ise tamamlandı. Diğer taraftan Çelemli ve Çamlıbel Mahalleleri’nde başlatılan halı saha ve spor tesisi çalışmaları sürerken, bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı Mahalleleri’ne de spor tesisi yapacacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!